Polish Community
Często jest w grze:), codziennie :) nie zawsze się udziela ale nie raz na globalu sam napisze, zazwyczaj popołudniu naszego czasu :)
duelist Bartosz 37 lvl
|
|
Witam rodaków. Widzę, że całkiem sporo nas tu jest, i że projekt jest bardzo ciekawy. Poczęstowałby ktoś zaproszeniem do bety? ;)
| |
" drzewko jest jedno , rozwoj kazdej postaci zalezy co na tym drzewku wybierzesz, a naprawde jest wielkie glupie sa tylko pytania ktorych nie zadajesz :D ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
" Z mojego punktu widzenia głupie, bo gdzieś w temacie padła już odpowiedź, a zdążyłem już zapomnieć :P Cthulhulak in game
| |
" Nie no, u Ciebie ten efekt wydaje mi się zupełnie inny, a wręcz prawie wcale go nie zauważam. Widać ogień i to bardzo ładnie, łagodne przejście i w ogóle cacy. Pobawię się w ustawieniach Catalyst, jak również ściągnę nowe sterowniki do karty graficznej. Wyszły już jakieś łatki poprawiające wydajność w Battlefieldzie 3, więc trzeba je pobrać. Sprawdzę też w ustawieniach wideo gry, chociaż nie widziałem tam opcji dotyczących rozmycia. Jestem niezmiernie wdzięczny za zrzut ekranu, teraz mam pewność, że winna jest moja konfiguracja sprzętowa :P " Bardzo dziękuję za informacje. Zaraz zabiorę się za szperanie w dziale Beta Bug Reports. EDIT: Po wyłączeniu opcji "Post Processing" te efekty znikają, więc nie ma tego dziwnego załamania światła w efekcie rozmycia. Dlatego chciałbym Cię zapytać, czy u siebie masz włączoną tą opcję. EDIT2: "Post Processing" mogę mieć włączony, pod warunkiem, że wyłączę wygładzanie krawędzi, a po ustawieniu wygładzania krawędzi na wartość 7 cały ekran zaczął wariować. Zakładam zatem, że gra nie współpracuje jeszcze z moją kartą najlepiej. Last edited by Ryuuzaki on Sep 27, 2011, 8:26:00 AM
| |
" Ja tylko dodam, że wartości atrybutów dodawane przy wybieraniu czegoś z drzewka różnią się, np. za to samo, 'inteligentne' "okienko" Witch dostanie 8 (bodaj) many, a Ranger tylko 2. Last edited by Osiem on Sep 27, 2011, 8:31:48 AM
| |
" O wielkie dzięki, więc jednak czegoś nie wiedziałem :) To zupełnie zmienia moje podejście do przyszłego zealota :P Więc jeśli chce zrobić build oparty na szybkości ataku to najlepiej sprawdzi się klasa ... ? Właśnie jaka ? Cthulhulak in game Last edited by ppawlak2 on Sep 27, 2011, 8:38:35 AM
| |
"Ja nie wiemc zy to prawda ale jesli nie napisał tego Chris, to olej tą wypowiedż bo ba kazdym globalnym form/czacie znajdzie się ktoś z wyobraźnią. Mało tu trolli? A nawet jeśli przenoszą się wdo teksasu, to co z tego? Możesz zawsze zapytać Chrisa o to :) "Mysle że sporo osób nie wie co to znaczy "toćka" :D Ale tak "toćka w toćke" :D "To już nie będzie to samo. Może bardziej ergonomiczne ale mniejsze wrażenie. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
" W języku pradawnych Słowian точка :) Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp | |
" w grze mam powlaczane wszystko antyalias na 3 wyzszego numerka nie widze, sprawdz ustawienia catalysta i opcje adaptive antyaliasing i catalyst AI - potrafia mieszac z obrazem , moja wersja sterownikow 11.8 ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |