Polish Community

No to zostaje TS i forum Noktisa.
BTW - stara gwardia, zgłoście się do niego, to będzie można tam pogadać na temat i po polsku na zamkniętym (i niewidocznym) forum bety.
ingame: FeelLuckyPunk standard
"
athcore wrote:
no prosze Cie nie przy jedzeniu ... chyba biustu nie widziales skoro mowisz ze jest fajny :D no ale co kto lubi
To która ma lepiej zrobione sylikony? Poza tym jakby ci dano taka śmietankę do skosztowania to pewnie jakbyś sie dossał to trzeba było by cie dźwigiem odrywać XD http://www33.patrz.pl/u/f/04/16/78/41678.jpg. Ale fakt że widywało się fajniejsze :D
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Sep 25, 2011, 6:03:10 PM
Tak kończąc ten offtop, to myślę że na pokacycki każdy znajdzie coś dla siebie ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
O co chodzi z tymi zaproszeniami do bety na jakiej zasadzie to dziala kto jest juz w becie moze zaprosic ? jesli tak niech mnie ktos zaprosi :D
"
peterek wrote:
O co chodzi z tymi zaproszeniami do bety na jakiej zasadzie to dziala kto jest juz w becie moze zaprosic ? jesli tak niech mnie ktos zaprosi :D

Jeżeli ktoś dostał się do zamkniętej bety, to ma szansę na otrzymanie zaproszenia i oddania go wybranej przez siebie osobie.

Cierpliwości. Niektórzy czekają dużo więcej niż Ty i żyją.
No nie da sie przez ten spam przebrnac xD

Co do cyckow to lepsze małe naturalne niz wielkie "żelowe". Ale i do "żelowych" bylo by milo sie poprzytulac hehe ;)

Co do invite'ow to niestety kazdy z beta testerow dostaje tylko 1 taki kluczyk.

Panowie dajcie mi na PM namiar na ts :P

Zhar, Class:Marauder, League:Default
Unavailable
Unavailable

dzisiejszy drop:)
duelist Bartosz 37 lvl
Some items in this post are currently unavailable.
dobre butki;d
"
Bartosz wrote:
Wole się wcześniej wszystkiego dowiedzieć niż dać plamę na samym starcie...

Wszystko masz na stronie opisane poprostu trzeba czytac. Wstecz kilkanascie stron jak bys przeczytal tez by nie zaszkodzilo i nie gadaj ze duzo bo przeczytalem caly watek i mozna znalezc odpowiedzi prawie na wszystkei twoje pytania.
Ależ się tu naspamowało kurdę...
Czekamy, czekamy i nic nadal ;-)
Mogli by zrobić normalną open beta.
"One of many"

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info