Polish Community

"
Nighcik wrote:
Moglby ktos dac jeszcze jeden ? Minelo zaledwie 3 do 5 minut i juz sie na tamten ktos rzucil :< Najlepiej jakby ktos mogl wyslac mi na pm.

Tamten kluczyk ma ukryty przekaz ;)
Cthulhulak in game
Nic dziwnego, ze nie zadzialal.

Evasion to stat czysto duelistowy czy warto innymi postaciami tez w to inwestowac ?
"
dibrejker wrote:

Evasion to stat czysto duelistowy czy warto innymi postaciami tez w to inwestowac ?

Evasion działa ponoć tak tragicznie, że nie warto na razie opierać żadnej postaci na nim. Po zmianach będzie można na jego temat powiedzieć coś więcej.

Edit: Z tą tragedią nieco przesadziłem, lecz lepiej opierać postaci na armorze badź energy shield. Jeśli nie wykonasz uniku składasz się na mocniejszych potworkach na 2 hity :)
Cthulhulak in game
Last edited by ppawlak2 on Sep 25, 2011, 12:34:56 PM
"
Nighcik wrote:
Moglby ktos dac jeszcze jeden ? Minelo zaledwie 3 do 5 minut i juz sie na tamten ktos rzucil :< Najlepiej jakby ktos mogl wyslac mi na pm.

Wczytaj się uważniej w ten klucz =)
spierdalaj
Nie będę gorszy od Ugm i proszę oto klucz :)

5R4L-C13P-13SN-48IE
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Faktycznie przydałby się tu moderator.
Calkiem smieszne :)

nie ...
"
ppawlak2 wrote:
"
dibrejker wrote:

Evasion działa ponoć tak tragicznie, że nie warto na razie opierać żadnej postaci na nim. Po zmianach będzie można na jego temat powiedzieć coś więcej.

Edit: Z tą tragedią nieco przesadziłem, lecz lepiej opierać postaci na armorze badź energy shield. Jeśli nie wykonasz uniku składasz się na mocniejszych potworkach na 2 hity :)

Dzieki za info. Tak mi chodzi duelist po glowie i pomyslalem, ze to bylby calkiem logiczny kierunek rozwoju dla tej postaci.
Nie wiem czy tak jest w rzeczywistosci ale zauwazylem, ze ludzie jakos niechetnie duelista wybieraja.
Troszkę odbiegnę od waszego tematu i zapytam z innej beczki.

Chodzi mi mianowicie o efekt rozmycia gorącego powietrza, czy jak to się tam fachowo nazywa.

U mnie wygląda to tak.
Efekt sam w sobie nie wygląda najgorzej, ale miejscami jest strasznie kanciasty i przysłania ogień, który jest pod nim. Nie wiem jak to dokładnie opisać, mam nadzieję, że wyraziłem się w miarę jasno. A jak nie, to przynajmniej wierzę, że zrzut ekranu pokaże o co mi chodzi. :P

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info