Polish Community

"
athcore wrote:
"
Ugm wrote:

A między 60 a 30 różnicę odczuje każdy. Tylko przestań odnosić przykład do gier i częstotliwości odświeżania monitora ;)

no niby tak , jak jzu pic to cos mocnego albo piwo :D jak miec kobiete to 30 lat mlodsza :D

Na to drugie chyba jeszcze musimy poczekać, ale co do pierwszego to święta prawda :P
ingame: FeelLuckyPunk standard
Oh Yeah oh Yeah! Piernik in the beta!

Czy jest jakiś komunikator polskiej społeczności PoE ? Czy Polacy są za fajni by grać razem?
I found my Path to Exile!
"
veronek wrote:
No i proszę :) Minęły 24h odkąd się dowiedziałem o Path of Exile a już jestem Beta Testerem ;) Dla chcącego nic trudnego.

Pierwsze wrażenia z gry? Na prawdę mi się podoba. Może być silny konkurent dla Diablo :) Szczególnie że napaleni H&S'owce najpierw dostaną Path of Exile :) Jeśli gra się spodoba to nie wszyscy pełni entuzjazmu polecą do tworu Blizzarda.

ja czekam od startu bety i nic ;/ gz
"
ja czekam od startu bety i nic ;/ gz

Zazdroszczę cierpliwości, ja po pierwszym dniu już mam dość :P
"
veronek wrote:
No i proszę :) Minęły 24h odkąd się dowiedziałem o Path of Exile a już jestem Beta Testerem ;) Dla chcącego nic trudnego.

Pierwsze wrażenia z gry? Na prawdę mi się podoba. Może być silny konkurent dla Diablo :) Szczególnie że napaleni H&S'owce najpierw dostaną Path of Exile :) Jeśli gra się spodoba to nie wszyscy pełni entuzjazmu polecą do tworu Blizzarda.

Gratuluje :D ja sie dzis zarejerstrowalem i zobaczymy jak to bedzie :)

ogolnie widze ze gierka konkret :D w ogole o niej nie slyszalem wczesniej :D wchodze sobie na jakas strone o diablo III i na forum o tym pisali :D ale coz nic tylko zostaje siedziec i czekac a moze sie poszczesci :D pozdrawiam :) i zycze szczescia :D
aha a powiedzcie mi juz od kiedy jest to CBT??
Mam nadzieję - drodzy rodacy - że wszyscy się dostaniemy do bety i będziemy wspólnie rządzić tym wirtualnym światem :P
co bedzie to bedzie ;d pozyjemy zobaczymy :D
Uzależniłem się od tej maszyny losującej na głównej stronie.

Co 25 minut Ryuuzaki roni łzę...
Ryuuzaki ile juz czekasz??:D

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info