Polish Community
Długo nie czekam, dopiero dwa dni co nie znaczy, że już bym sobie nie zagrał :P
Z tego co widziałem, niektórzy czekali około rok czasu, żeby dostać się do bety, to dopiero ból... | |
widze ze ci co rok temu sie zarejerstrowali to dalej czekaja nawet :P wspolczuje :D dobra cierpliwosc :D ale tez bym sobie zagral :) tak patrzac po filmikach to gra moze byc idealna :)
| |
Idealna może jeszcze nie, ale na pewno jakoś wyróżnia się spośród innych. Szkoda tylko, że tak ciężko się do niej dostać (a może tak łatwo, wystarczy tylko mieć szczęście).
Nie narzekałbym gdybym dostał się teraz do bety :P | |
Nom niestety jestem tym pseudo "Veteranem" i guzik... Czekam na bete od stycznia... I jakoś nie mam jeszcze klucza...
I want to live... I want to survive... I want a Beta Key ;D...
| |
powiem ci diablo II dla mnie bylo idealna gierka :D a widze ze to jest strasznie podobne moze i nawet lepsze ;d ciekawi mnie jak tam z fabula bedzie bossami itp :D juz sie na serio nie moge doczekac :D to bedzie wtedy powrot o starych dobrych czasow jesli naprawde gra sie w to tak jak w diablo :D tylko te drzewo skilli mnie przeraza :) strasznie mi przypomina drzewko z wiedzmina 2 ale tam nie bylo takie ogromne jak tu :) mam nadzieje ze te skille beda dobre ;d a jaki jest max lvl?? bo ngdzie nie umie znalezc informacji o lvlu :)
| |
" dobra pytania nie bylo :p juz znalazlem a wiec nie musicie odpowiadac :D http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/7372 | |
Przesada... żeby czekać na klucz 9 miesięcy :F
Mi by się już odechciało. W każdym razie, życzę Ci powodzenia. Powinieneś dostać się do bety przede mną, jeżeli będzie inaczej to naprawdę będzie to strasznie niesprawiedliwe :F | |
ojj tam ojj tam ;pp czemu nie sprawiedliwe?? zycze kazdemu kto czeka na kluczyk bo podobno warto ;d a jak nie to pewnie OB za pare miesiecy bedzie ;d a wiec cierpliwosc sie tutaj przyda :D powodzenia :D
| |
Nie sprawiedliwe, bo teraz wylosowało jakiegoś gościa, który od marca nie był online nawet na stronie, pewnie już zapomniał o grze. A nasz rodak od 9 miesięcy czeka na zaproszenie i dupa :F
| |
aha sorki bo nie zauwazylem posta od cinek0000 :P
|