Polish Community

"
okiheh wrote:
Witam. Jednak diablo 2012 ... eh. Ma ktoś może wolny klucz?
Nie ma oficjalnej informacji na ten temat. To, że ktoś gdzieś zrobił jakiegoś screen z informacją, której już nie ma, to jest nic nie warte.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
Noktis wrote:
"
okiheh wrote:
Witam. Jednak diablo 2012 ... eh. Ma ktoś może wolny klucz?
Nie ma oficjalnej informacji na ten temat. To, że ktoś gdzieś zrobił jakiegoś screen z informacją, której już nie ma, to jest nic nie warte.

Jest.

Choćby http://eu.battle.net/d3/pl/blog/3002244#blog
ingame: FeelLuckyPunk standard
Last edited by Ugm on Sep 23, 2011, 11:49:25 AM
"
Często stosujemy termin „wkrótce” wypowiadając się o przygotowywanych grach Blizzard, ponieważ niezależnie od tego, jak ciężko pracujemy, by zrealizować określony cel, nie tolerujemy kompromisów i nie wydamy gry, zanim nie będzie gotowa. W przypadku Diablo III celowaliśmy w premierę pod koniec roku 2011. Dzisiaj ogłaszamy w skali globalnej – nasza nowa planowana data premiery to wczesny okres roku 2012 - czytamy w oświadczeniu wydanym przez Mike'a Morhaime'a, CEO i współzałożyciela Blizzard Entertainment.

Brzmi całkiem oficjalnie.
Last edited by Filemon on Sep 23, 2011, 11:52:36 AM
"
Jest.
A to sory bo diablo.incgamers.com pokazywalo screena a nie link ;d
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
No i proszę :) Minęły 24h odkąd się dowiedziałem o Path of Exile a już jestem Beta Testerem ;) Dla chcącego nic trudnego.

Pierwsze wrażenia z gry? Na prawdę mi się podoba. Może być silny konkurent dla Diablo :) Szczególnie że napaleni H&S'owce najpierw dostaną Path of Exile :) Jeśli gra się spodoba to nie wszyscy pełni entuzjazmu polecą do tworu Blizzarda.
"
veronek wrote:
No i proszę :) Minęły 24h odkąd się dowiedziałem o Path of Exile a już jestem Beta Testerem ;) Dla chcącego nic trudnego.

Pierwsze wrażenia z gry? Na prawdę mi się podoba. Może być silny konkurent dla Diablo :) Szczególnie że napaleni H&S'owce najpierw dostaną Path of Exile :) Jeśli gra się spodoba to nie wszyscy pełni entuzjazmu polecą do tworu Blizzarda.

ja czekam od pieprzonego stycznia, pisze gdzie moge, i nikt nie ma dla mnie keya. Moze bys zdradzil, jak go zdobyles? :P
"
Duszek wrote:

Ps. Warto zainwestowac w phenowy poniewaz sa o wiele tansze od inteli! :] takiego kompa jak podal Ugm powyzej mozna wyrwac na allegro za pare groszy juz :) 1000-1300zl max :)

ja ostatni upgrejd kompa robilem w pazdzierniku 2k8 , prawie 3 lata temu i jak do tej pory wymieniac nie musze, wymienie jak w to co gram klatki mi spadna do 20, powyzej 25 ludzkie oko i tak roznicy nie widzi :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
athcore wrote:
wymienie jak w to co gram klatki mi spadna do 20, powyzej 25 ludzkie oko i tak roznicy nie widzi :)

Widzi. To tylko propaganda telewizyjna (24fps).
Tak naprawde różnica dla ludzkiego oka pomiędzy 30 a 60 klatek na sekundę jest kolosalna. Wyczulone oko potrafi nawet wyłapać 70 i więcej odświeżeń na sekundę.
"
jamakazu wrote:

ja czekam od pieprzonego stycznia, pisze gdzie moge, i nikt nie ma dla mnie keya. Moze bys zdradzil, jak go zdobyles? :P

Przeglądałem fora gdzie piszą o tej grze, pewna miła osoba napisała że ma klucz to się zgłosiłem i dostałem :)

Ogólnie fart, jak zawsze w moim przypadku :)

Najgorsze jest to że po wyjściu z gry i restarcie kompa muszę ponownie ściągać całą grę:/ Mam nadzieję że teraz wszystko będzie ok, nie widzi mi się za każdym razem gdy wyjdę z gry ściągać 2,3 GB...
Last edited by veronek on Sep 23, 2011, 2:27:48 PM
"
veronek wrote:
"
jamakazu wrote:

Przeglądałem fora gdzie piszą o tej grze, pewna miła osoba napisała że ma klucz to się zgłosiłem i dostałem :)

Ogólnie fart, jak zawsze w moim przypadku :)

a wlasnie, zapomnialem o polskim forum. Moze tam znajdzie sie jakis kluczyk dla mnie :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info