Polish Community

@UGM
to był jego pierwszy post musiałby mieć naprawdę farta, żeby od razu zgarnąć klucz :) a czasem trzeba nagrodzić tych, którzy są online akurat w danym momencie :) wiem jaki to szok, gdy dostaje się klucz dlatego jak pojawił się u mnie od razu postanowiłem go komuś oddać, żeby umilić dzień, zwłaszcza, że jest niedziela :):)
duelist Bartosz 37 lvl
Ja jednak zawsze będę za tym, żeby przejrzeć ostatnie 20 stron i zobaczyć, kto się faktycznie udziela, a nie kto zrobi to na zawołanie :)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Udzielanie sie to tez swego rodzaju konkurs.
na ostatnich dwudziestu stronach było pełno desperatów proszących o klucz, akurat chciałem go przyznać tylasowi jednak ktoś mnie ubiegł bo z tego co kojarzę to się chłopak udziela albo na Akademii Titan Quest albo na polskim forum POE no i tutaj. Natomiast zwycięzca konkursu o klucz się nigdy nie prosił :) co więcej naszkrobał jednego posta po angielsku na zupełnie inny temat, więc ma niespodziankę i tyle :)
duelist Bartosz 37 lvl
Heh, to na ostatnich 40 ;) Nie mam klucza, więc nie chce mi się przeglądać, ale pamiętam kilku sensownych ludzi.
ingame: FeelLuckyPunk standard
Bardzo dobry konkurs. Oby było takich wiecej..
Fajny pomysł z tym konkursem...gratulacje dla zwycięzcy :)
Last edited by Argonnath on Sep 18, 2011, 8:14:40 AM
Witam.

Jest ktoś w stanie wysłać mi klucz do bety?

Zajmuję się prezentowaniem gier na YouTube, mój kanał:
http://www.youtube.com/user/SeedsonTV
Z chęcią bym nagrał parę gameplay z tejże gierki, nie jest dość popularna na polskej scenie, a z tego co widać warto się o to postarać.

Także byłbym wdzięczny za klucz, ażebym mógł nagrać trochę materiału.

Pozdrawiam gorąco!

Kontakt: seedsowo@gmail.com
Last edited by Seedson on Sep 18, 2011, 9:23:28 AM
"
Ugm wrote:
"
SonOfGod87 wrote:
Nic się nie martw Arrivael, udzielaj się częściej a klucz trafi w Twoje ręce :)

Hmm, nie chcę się wtrącać, to był Twój klucz, ale takie wymienianie 10 gier nie ma nic wspólnego z udzielaniem się.

mysle ze i tak o niebo lepiej niz 'dajta mi klucza bo umieram mam raka moja dziewczyna zaszla w ciaze rodzice zamkneli mnie w szafie itd plx plox plax '

probowal zapracowac na swoj klucz :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
to 3 akt wcyhodzi w koncu z nastepnym patchem? gratulacje dla zwyciezcy miał chłop szczeście :P najzabawnijsze jest to ze nie wymienił PoE :D hehehe
Last edited by demonisko on Sep 18, 2011, 11:15:01 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info