Polish Community
" czego nie nauczą? każdy ma prawo do swojego zdania :) uszanuj to, ja ci nie każe twierdzić że D3 to badziew, jeśli uważasz że tak nie jest, to szanuje to, musimy się różnic gustami, bo inaczej było by strasznie nudno :) podzielam w pełni jednak zdanie Athcore, to że 11 milionom ludzi się to podoba, nie znaczy że nie ma miejsca na dwa miliony którym ta gra nie przypadnie do gusty i jej nie kupią :)i ja jestem wśód tych dwóch milionów ludzi :) nie wszystko złoto co się świeci :) BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Chlopaki lepiej powiedzcie co lubicie wypic albo co polecacie jako zagryche..przynajmniej nie bedziemy sie klocic o to czy lepszy zolty ptaszek czy rozowy a moze w kratke...;):P:))
..krotko skonczymy temat bedzie co ma byc i tyle:) -Edeeek!!!!! --Coooo!!! -Daj klucz!!! -- Francuski???? -Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!! Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy.. Last edited by Telpher on Sep 11, 2011, 12:41:12 PM
| |
ja się nie kłócę, nie myślcie sobie, to tylko wymiana zdań :) czy każdą dyskusje nazywać będziemy kłótnią? To fakt nie prowadzi ona do nikąd :)
Ja osobiście nie pijam, no a jak się zdarzy to tylko whisky BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Słuchajcie, nie musimy być monolitem i mieć jednego zdania na każdy temat. Można podyskutować, ale trzymajcie poziom. Z drugiej strony chyba lepiej jakbyśmy poruszali tu tematy związane bezpośrednio z PoE, nie? Chyba że powstanie polska sekcja forum - wtedy hulaj dusza.
Wolałbym prawdę mówiąc usłyszeć tu od czasu do czasu głos krytyku w stosunku do PoE, bo gra idealna nie jest, a tylko dzięki szukaniu rzeczy złych można ją poprawić, a nie przez ochy i achy. A jak dotąd każdy chwali, każdy poklepuje GGG po plecach. To co - może żeby zacząć dyskusję: Co Ci się w PoE nie podoba? Pierwszy odpowiem - niemal zupełny brak zróżnicowania klas (nie licząc ilości atrybutów przydzielanych przy pasywnych umiejętnościach i różnym przełożeniu ich na życie/manę). A wypić to lubię piwka niekorporacyjne, ostatnio głównie Perłę Chmielową, wcześniej zielonego Ciechana. A jak umawiać się z kimś na wódkę, to kaszubskim zwyczajem pod śledzia ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
zgadzam sie z Ugm,najlepszy sledz pod zagryche:)nie pije czystej wodki ale kolorowa typu zaladkowa gorzka,beherovka,wisniowka itp...:)
| |
Ja preferuję porzeczkowego Absoluta z colą, a z browarów Żywe.
A wracając do PoE wydaje mi się jakiś taki szary, nie mroczny, tylko właśnie szary. Może to wina jakości filmików, ale takie odniosłem wrażenie. Niestety nie mam jak przetestować. Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp | |
Owszem, te klasy to chyba tylko dla wyglądu są. Z drugiej strony są też plusy tego, bowiem nie mamy z góry narzuconych modeli gry, możemy dowolnie eksperymentować. Ja bym najpierw chciał większą różnorodność przeciwników, bo prawie wszyscy różnią się wyłącznie wyglądem. Fajni byliby wrogowie używający jakiś umiejętności/czarów (poza spamowaniem jakimiś fireballami).
Co do alkoholi to jestem burżujem i piję czerwone wino, albo whisky/brandy jak dostanę w prezencie. Last edited by Osiem on Sep 11, 2011, 1:29:52 PM
| |
" ja na razie PoE nie krytykuje bo : 1> nadal jestem w fazie szczekopadu - wczesna CB i gra trzyma poziom 2> bo to wczesna CB i moze jeszcze sie wiele zmienic do finalnego produktu, jakby nie bylo devsi jednak wylapuja pomysly graczy 3> krytykowac zaczne jak bedzie finalna wersja i zostana niedorobki z CB " od kiedy prawnie jestem umocowany jako pijar trunkow z zawartoscia alkoholu to pozostaje wierny piwu, od paru lat Carlsberg zanim jeszcze bylo prawdopodobnie najlepszym piwem na swiecie a kiedys to magnat koszer za starych dobrych czasow zanim niemiec zlikwidowal linie i zaczal produkowac siki pt. zubr, czasem guiness, czasem desperados zmrozony, z wodki przy naprawde wielkich okazjach to finlandia blekitna , niestety z przemytu bo to co sprzedaja u nas nijak ma sie do finlandii. zagrycha do piwa paluszki albo sardynki suszone , a do wodki to zalezy , ogolnie lubie sobie posiedziec zjesc pogadac i wypic a nie sie nadziobac :) PS UGM kiedy ty wejdziesz na TSa ? chcialbym sobie pobiegac z moim darczynca a tu nici :P ====================== win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ Last edited by athcore on Sep 11, 2011, 1:38:17 PM
| |
Witam wszystkich :)
jestem nowy a o grze dowiedzialem sie z tego: http://www.youtube.com/watch?v=k8779Ff_qoc video oczywiscie kluczyk do bety chetnie przyjme :D |
|
" Tu nie chodzi o krytykowanie całej gry, ale o napisanie co się w niej nie podoba. Po to, żeby mogła być lepsza oczywiście ;) " Jutro wpadnę, weekend miałem/mam mocno zajęty. Gry nie odpalę, to chociaż na forum coś napiszę ;) No ale jutro wieczorem powinienem być. Ty jeszcze na HC? ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
|