Polish Community
Właśnie padła mi wiedźma z hardcore. Co prawda byłem ledwie na początku drugiego aktu (zaledwie 19lvl), ale i tak boli. Moim błędem było inwestowanie jedynie w energy shield, a nie w armour (którego miałem... 0!). Przez znaczną większość czasu w ogóle nie traciłem życia, ale w pewnym momencie po zmasowanym ataku ES zszedł mi do zera w dwie sekundy, a życie tak błyskawicznie, że nie zdążyłem nawet użyć life flaska. Wracam do mojego duelisty...
| |
" Nie będę używał kolokwializmów ale cyfrowy polsat chyba .... pay per view za jedyne 39,99. Niestety posiadam tylko DVB-T :( TVP oczywiście nie stać na relacjonowanie walki dekady, po prostu brak mi słów. Lece przestawiać talerzyk, może złapie RTL. Last edited by sohy on Sep 10, 2011, 3:59:11 PM
| |
Sohy, to niestety polska rzeczywistość.. Ze wszystkiego co sie da - kase wyłoić...
A ja mam pograne od poczatku, na grafice intel na laptopie sa artefakty, gra chodzi 20-25fps wiec troche problematycznie ale da sie grać. Cud i dziw że wogóle odpaliło :P Zaraz reportne tego buga: http://imageshack.us/photo/my-images/143/screenshot0000.png/ edit: A jednak miałem to pierwszy i jedyny raz, już jest ok. Dopiero mam troche czasu pograc wiec zegnam poki co ^^ odezwę się po adamku itd. Last edited by trsi on Sep 10, 2011, 1:20:04 PM
| |
Witam rodaków ;)
Wciąż nie mogę doczekać się na mojego keya ;( | |
Jak i większość z nas.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp | |
" Ty tak na serio czy probujesz ludzi wkrecac ? Jak masz czas czytac +20 stron tego watku, z ktorych moze 5 wpisow ma jakakolwiek wartosc to oznacza, ze masz bardzo duzo czasu, ktorego nie szanujesz. Szczesliwie ja mam co robic, choby nawet byla to gra w jakas fajna gierke, a nie czytac cos takiego. --- A co do konkursu na: http://www.youtube.com/watch?v=j0fA-4z_DdU&feature=youtu.be Rewela. Najwidoczniej producenci sami nie wiedza co robia :) Jak ktos, kto nie gral w ta gre (bo nagroda jest bkey, co oznacza, ze nie gral) moze zaproponowac: - changes that could be made to improve what's currently in game albo - NPC, mob or miniboss you feel is missing --- No dobrze. Wyglada na to, ze raz na jakis czas sprawdze, czy bkey z random sie nie pojawil na koncie i tyle. Pozdrawiam wszystkich. |
|
Nie wiem czemu ale mam wrażenie ze masz do każdego z nas pretensje. I wcale nie było 5 mądrych postów lecz znacznie więcej. Nie wiem czego oczekujesz zbytnio, tylko narzekając nigdzie nie zajdziesz.
Dobra panowie pograłem troszke w betę i moge powiedziec tylko jedno - gra jest zajebista w całym tego słowa znaczeniu (sorki za wyrazenie, musialem dac ten odpowiedni wydzwiek). Pograłem templarem, dosyć cieżka klasa bo mobki mocno klepią, gemy wypadają cholernie rzadko ale gra sie ogólnie super. Ładne lokacje, loot wcale nie wypada w takich ilościach jak na streamie lub ja miałem jakiegos pecha. Mam pare bugów i sugestii już ale to zgłoszę jutro. Dla wszystkich co czekaja - cierpliwie warto poczekać, na każdego przyjdzie pora :) A i powiem ze detonate dead super skill na początek, wielkie dmg ale many też ładnie wcina :) Unavailable Unavailable Last edited by trsi on Sep 10, 2011, 2:55:20 PM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
Trsi-tylko pozazdroscic wynikow:)
tak 3mac a mi pozostalo cierpliwie czekac:) |