Polish Community

"
demonisko wrote:
ma ktos sprzedać kluczyc lub zamienic sie np na kluczyk od bad company 2? bo nie gram. tak mnie cisnie na d3 ze musze popykac w jakiegos h,n,slasha a ten jest na prawde dobry.

jak cie cisnie na d3 to wpisales zly adres w przegladarce
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
"
AntonTaint wrote:
Hej,

Ma ktos bkey na zbyciu ? Jesli tak, to polecam sie.

Gra wydaje sie byc fajna, chetnie bym ja wyprobowal, a nie mam jak bez tego bkey.

Pozdrawiam,

Anton

beta to nie trial, a na forum tez za bardzo sie nie udzielawszy panie
======================
win7x64 ultimate
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
Witam

Jeśli ktoś ma key na zbyciu, byłbym bardzo wdzięczny jeśli by mi go użyczył.

Z góry THX
Na mmorpg.org.pl jest informacja iż jesteśmy coraz bliżej OpenBety. Przynajmniej nie będzie problemu z tonami polaczkuff proszących o kej ...

Trudno im zrozumieć iż inni również czychają ( w tym ja ) na otrzymanie klucza, i zamiast wykazać się cierpliwością zachowują się jak sępy :P
"
athcore wrote:

Naturalnie, ze sie nie udzialam, bo o czym mam pisac gdy w gre nie gralem ? Pisanie dla pisania to tylko spam.

Po prostu - skoro admini wprowadzili (dla mnie dziwny) sposob rozdawania key-ow, to pisze, gdyby ktos mial ochote go dac, to sie polecam.
"
AntonTaint wrote:
"
athcore wrote:

Naturalnie, ze sie nie udzialam, bo o czym mam pisac gdy w gre nie gralem ? Pisanie dla pisania to tylko spam.

Po prostu - skoro admini wprowadzili (dla mnie dziwny) sposob rozdawania key-ow, to pisze, gdyby ktos mial ochote go dac, to sie polecam.

Nawet tak nie pisz! bo cie zlinczują tak jak mnie bo oni "też czekają" :).
"
med1vh wrote:
"
AntonTaint wrote:
"
athcore wrote:

Nawet tak nie pisz! bo cie zlinczują tak jak mnie bo oni "też czekają" :).

zalozcie lige: " pominieci przez tajmer niechciani przez bety "
======================
win7x64 ultimate
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
nawet jeśli nie ma się beta kluczyka, można śledzić grę, pisać sugestie, odpisywać na pytania na które znasz odpowiedź... sporo tego jest, ale po co skoro łatwiej powiedzieć "nie mam klucza więc nic nie wiem... dacie klucz będę wiedział" a no... dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane, widać też że nawet nie chce się przeczytać chociaż ostatnich 20 stron wątku... bo i po co... jak nie mam keya, a no... wiadome by było, że takie zachowanie, wśród beta testerów jest od razu odbierane negatywnie i odrzuca się taką osobę z miejsca...

Ale skąd można to wiedzieć, jak się nie ma keya... pozdrawiam

Unavailable
Unavailable
Unavailable
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Some items in this post are currently unavailable.
Big ja bym dodal jeszcze jedno..ze kwestia Ts'a zostala poruszona zanim ..sporo z piszacych w watku miala klucz.
Ps.. i rozne inne tez..ale jak to slusznie zauwazono...komu sie chce przeczytac...;)
-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????
-Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!!

Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy..
Last edited by Telpher on Sep 10, 2011, 8:28:28 AM
A propos kluczy... :) Jeżeli bardzo wam zależy , w co nie wątpię, na udziale w becie jest oczywiście kilka dodatkowych możliwości. Na forum od czasu do czasu pojawiają się tematy z konkursami pod tytułem "beta key contest" lub tym podobne. Nie pisze tu akurat o tych w stylu zjedz coś okropnego, nagraj to a dostaniesz klucz, bo i takie tematy się przewijały. Różnego rodzaju konkursy organizowane są na stronach fanowskich PoE ale też D2,D3.

Warto również odwiedzać oficjalną stronę Poe na fejsbuku i popularnym "ćwierkaczu" :D Jeżeli chcecie zaangażować się jeszcze bardziej niż bardzo, polecam odwiedzić kanał irc #pathofexile. Można pogadać z ciekawymi ludźmi a przede wszystkim często pojawia się ktoś z GGG. Pozdrawiam :)

edit/ dla przykładu można wejść Tutaj
Last edited by sohy on Sep 10, 2011, 9:24:20 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info