Polish Community

ma ktos sprzedać kluczyc lub zamienic sie np na kluczyk od bad company 2? bo nie gram. tak mnie cisnie na d3 ze musze popykac w jakiegos h,n,slasha a ten jest na prawde dobry.
Last edited by demonisko on Sep 10, 2011, 2:30:41 AM
Myślę, że kwestia pracy licencjackiej została już opanowana:D. Teraz chętnie zajmę się PoE jeśli ktoś ma możliwość przesłania klucza. Będę bardzo wdzięczny.
"
ness wrote:

Zwykle rowna sie to zejsciem -> strata
doswiadczenia, na wyzszych lvlach boli dosc mocno.

Na hardcore śmierć boli tak, że aż trzeba tabletki wziąć :)
Boks to nie sport, wolę pooglądać US Open.

Mam pytanie do używania umiejętności: Jeżeli mam skill na W, to jak się go używa? Tak, jak w Diablo 2? Czyli naciskam W, a potem prawym przyciskiem myszy na potwora, czy myszką tylko celuję.

Narka
Wciskasz klawisz "w". Oprócz klawiszy możesz jeszcze rzucać czary/skille myszką - lewym przyciskiem(atakujący) /środkowym(w moim przypadku wciskanie scrolla)/ no i standardowo prawym.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Unavailable

Unavailable

Wszystko by było pieknie gdyby takie itemki były na wyższe lvl (Podejrzewam ze kolo 40lvl to juz wszystko na 200% jest ;)) i rzadziej dostepne bo takie "rekawiczki" juz 2 razy mi dropneły na tym samym poziomie "wiezienia".

Za to "tarcza" przypomina ..... no właśnie...co ?
Kawalek sznurka na pysk wsciekłego psa xD
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Last edited by Zhar on Sep 10, 2011, 4:43:35 AM
Some items in this post are currently unavailable.
bo ta tarcza to offhand dla witch, a nie tarcza :). Dodaje do energy shield'a, pozdrawiam
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Wypadło mi na 13 lvl.

Unavailable

Całkiem niezłe, szkoda że nie sword bo jednak wole nieco szybszy atk speed.
"For courage you have to pay,
Fear is for free."
Some items in this post are currently unavailable.
No prosze ktos z boku musi napisac zeby czlowiek dopiero dokladnie sie przyjrzal statom :o

Niezła wtopa xD
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Hej,

Ma ktos bkey na zbyciu ? Jesli tak, to polecam sie.

Gra wydaje sie byc fajna, chetnie bym ja wyprobowal, a nie mam jak bez tego bkey.

Pozdrawiam,

Anton

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info