Polish Community

Dobrze Panowie (bądź Panie - bo to różnie bywa), nie zachowujmy się jak dzieci w piaskownicy. Jeden dostał klucz więc życzymy mu udanej zabawy, a drugi niech uzbroi się w cierpliwość bo widząc to co się dzieje to uważam, iż ma szansę dostać niedługo własny.

Może by zmienić temat to niech "testerzy" podzielą się z resztą pierwszymi odczuciami
med1vh - mała prośba - nie pieniacz. Z szacunkiem do innych, to i ciebie będą szanować. Wątek ma 100 stron, a zgrzytów nie było, po cholerę to bezsensowne przekomarzanie? Wiemy, że chciałbyś mieć klucz - jak wielu innych, każdy ma szansę, trzeba z szacunkiem poczekać, a będziesz go miał z pewnością, ale jeśli mogę ci coś poradzić - nie dym, to nie jest dobry sposób.
Kropek - Duelist (default) - 4 lvl
Będzie ktoś jutro ogląda walkę? Ktoś z was wykupuje PPV czy na RTL lub streamie sobie oglądnie?

Ja niestety nie będę oglądał jutrzejszej walki.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
med1vh wrote:
No jasne :P

hehe, no i pogratulować, zrobiłeś takie wrażenie na pozostałych, że na klucz zapewne możesz liczyć z losowania, albo jakiegos konkursu :). To była zła decyzja... Pozdrawiam dziś nawet chwili chyba nie pogram :/ eh... szkoda, wielka szkoda :/
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
"
Osiem wrote:
Swoją drogą jak to jest z evasion? Ja gram obecnie duelistą i starałem się ekwipunkiem balansować między easion a armour, ale gdzieś czytałem na forum, że uniki są niezbalansowane i przy obecnym systemie - niepotrzebne. Przyznam, że nie śledzę wszystkiego co tu się dzieje i nie wiem czy to wciąż aktualne. Orientujecie się w tej kwestii? Co robić, skupić się evasion rating czy na armour?

Na obecna chwile w armor.
Jak podciagniesz sobie armor do sensownej wartosci to mozesz podbijac evasion.
Na sucho (bez endurance charge - ze skilla enduring cry albo ze zdolnosci pasywnych) powinienes miec z 50%.
A evasion tyle ile da rade oprocz tego.
Przy dueliscie polecam zapuszczanie sobie enduring cry, szczegolnie pozniej bedzie to wazne bo life nie rosnie juz tak szybko z lvl na lvl i w miare znajdowania nowych przedmiotow a stworki bija co pare lvl o wiele mocniej.

nie ma sensu skupiac sie na evasion z takiej racji ze w przeciwienstwie do armour i energy shield nie dziala ona zawsze.
tzn jak masz pecha zbierasz pare strzalow z pelnymi obrazenia od stworka.
Zwykle rowna sie to zejsciem -> strata
doswiadczenia, na wyzszych lvlach boli dosc mocno.
Jak masz farta i evasion zaskoczy unikasz obrazen kompletnie.
Problem jest w tym ze grajac duelistem zbierasz obrazenia caly czas.
W pieciu starciach mozesz miec farta i evasion zdejmie wiekszosc obrazen a w piatym bedziesz miec pecha i nie zdejmie nic - padasz.
Ergo nie widze nic fajnego w respawnowaniu sie co 2 min w wiosce.
Jesli masz laga to znaczy ze masz pecha. Efekt -patrz wyzej

Schemat dzialania evasion idzie do zmiany wiec to nie zostanie tak jak jest teraz ale poki co przez najblizszy czas nic sie w tym wzgledzie nie zmieni.
A jak sie zmieni to i tak bedzie wipe (kasacja postaci albo zrzucenie ich do odrebnej starej ligi) bo wejdzie to pewnie razem z paroma innych bardzo duzymi zmianami w grze (stawiam ze razem z nowym drzewkiem zdolnosc pasywnych).
Unavailable

Jeszcze takiego czegoś nie widzialem. -95% ;/
hahah. :D Dzisiaj przeszedłem 1 akt. Na jutro zostawiam sobie drugi. Musze powiedziec ze ta gra ma urok... bardzo miło się gra ale zanim dowiedziałem sie jak ustawić skille to troche potrwało... :D
Some items in this post are currently unavailable.
"
MoroFSKY wrote:
Unavailable

Jeszcze takiego czegoś nie widzialem. -95% ;/
hahah. :D Dzisiaj przeszedłem 1 akt. Na jutro zostawiam sobie drugi. Musze powiedziec ze ta gra ma urok... bardzo miło się gra ale zanim dowiedziałem sie jak ustawić skille to troche potrwało... :D

to celowa zagrywka (niedopatrzenie) GGG, było gdzieś że takie coś może mieć miejsce :D
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 9, 2011, 5:46:29 PM
Some items in this post are currently unavailable.
"
Noktis wrote:
Będzie ktoś jutro ogląda walkę? Ktoś z was wykupuje PPV czy na RTL lub streamie sobie oglądnie?

Ja mam RTL, wiec mnie nie ominie. Serce by chciało, żeby Adamek wygrał, ale rozum mówi, że to mało prawdopodobne...
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken
Marauder - YukenMar
Ranger - YukenRan
Templar - YukenTemp
"
Yuken wrote:
"
Noktis wrote:

Ja mam RTL, wiec mnie nie ominie. Serce by chciało, żeby Adamek wygrał, ale rozum mówi, że to mało prawdopodobne...

wygra jak bedzie tanczyl i napunktuje , a jak podejdzie za blisko to wylapie strzala i sie posklada :P

na stadionie na zywo sa dupne miejsca jeszcze dostepne za 80 dych gdzie tylko z lornetka sledzic walke ,
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
boksu to duzo nie ogladam ale walka moze byc ciekawa!
ja preferuje MMA!
dzisiaj jest strikeforce polfinal wagi ciezkiej Kharitonov vs Barnett!nie kupie PPV ale pozniej z netu sobie sciagne:)no a za 2 tygodnie UFC 135 Jones vs Rampage walka o tytul!moze byc goraco:)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info