Polish Community
Dobrze Panowie (bądź Panie - bo to różnie bywa), nie zachowujmy się jak dzieci w piaskownicy. Jeden dostał klucz więc życzymy mu udanej zabawy, a drugi niech uzbroi się w cierpliwość bo widząc to co się dzieje to uważam, iż ma szansę dostać niedługo własny.
Może by zmienić temat to niech "testerzy" podzielą się z resztą pierwszymi odczuciami | |
med1vh - mała prośba - nie pieniacz. Z szacunkiem do innych, to i ciebie będą szanować. Wątek ma 100 stron, a zgrzytów nie było, po cholerę to bezsensowne przekomarzanie? Wiemy, że chciałbyś mieć klucz - jak wielu innych, każdy ma szansę, trzeba z szacunkiem poczekać, a będziesz go miał z pewnością, ale jeśli mogę ci coś poradzić - nie dym, to nie jest dobry sposób.
| |
" hehe, no i pogratulować, zrobiłeś takie wrażenie na pozostałych, że na klucz zapewne możesz liczyć z losowania, albo jakiegos konkursu :). To była zła decyzja... Pozdrawiam dziś nawet chwili chyba nie pogram :/ eh... szkoda, wielka szkoda :/ BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
" Na obecna chwile w armor. Jak podciagniesz sobie armor do sensownej wartosci to mozesz podbijac evasion. Na sucho (bez endurance charge - ze skilla enduring cry albo ze zdolnosci pasywnych) powinienes miec z 50%. A evasion tyle ile da rade oprocz tego. Przy dueliscie polecam zapuszczanie sobie enduring cry, szczegolnie pozniej bedzie to wazne bo life nie rosnie juz tak szybko z lvl na lvl i w miare znajdowania nowych przedmiotow a stworki bija co pare lvl o wiele mocniej. nie ma sensu skupiac sie na evasion z takiej racji ze w przeciwienstwie do armour i energy shield nie dziala ona zawsze. tzn jak masz pecha zbierasz pare strzalow z pelnymi obrazenia od stworka. Zwykle rowna sie to zejsciem -> strata doswiadczenia, na wyzszych lvlach boli dosc mocno. Jak masz farta i evasion zaskoczy unikasz obrazen kompletnie. Problem jest w tym ze grajac duelistem zbierasz obrazenia caly czas. W pieciu starciach mozesz miec farta i evasion zdejmie wiekszosc obrazen a w piatym bedziesz miec pecha i nie zdejmie nic - padasz. Ergo nie widze nic fajnego w respawnowaniu sie co 2 min w wiosce. Jesli masz laga to znaczy ze masz pecha. Efekt -patrz wyzej Schemat dzialania evasion idzie do zmiany wiec to nie zostanie tak jak jest teraz ale poki co przez najblizszy czas nic sie w tym wzgledzie nie zmieni. A jak sie zmieni to i tak bedzie wipe (kasacja postaci albo zrzucenie ich do odrebnej starej ligi) bo wejdzie to pewnie razem z paroma innych bardzo duzymi zmianami w grze (stawiam ze razem z nowym drzewkiem zdolnosc pasywnych). | |
Unavailable Jeszcze takiego czegoś nie widzialem. -95% ;/ hahah. :D Dzisiaj przeszedłem 1 akt. Na jutro zostawiam sobie drugi. Musze powiedziec ze ta gra ma urok... bardzo miło się gra ale zanim dowiedziałem sie jak ustawić skille to troche potrwało... :D Some items in this post are currently unavailable.
| |
" to celowa zagrywka (niedopatrzenie) GGG, było gdzieś że takie coś może mieć miejsce :D BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 9, 2011, 5:46:29 PM
Some items in this post are currently unavailable.
| |
" Ja mam RTL, wiec mnie nie ominie. Serce by chciało, żeby Adamek wygrał, ale rozum mówi, że to mało prawdopodobne... Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp | |
" wygra jak bedzie tanczyl i napunktuje , a jak podejdzie za blisko to wylapie strzala i sie posklada :P na stadionie na zywo sa dupne miejsca jeszcze dostepne za 80 dych gdzie tylko z lornetka sledzic walke , ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
boksu to duzo nie ogladam ale walka moze byc ciekawa!
ja preferuje MMA! dzisiaj jest strikeforce polfinal wagi ciezkiej Kharitonov vs Barnett!nie kupie PPV ale pozniej z netu sobie sciagne:)no a za 2 tygodnie UFC 135 Jones vs Rampage walka o tytul!moze byc goraco:) |