Polish Community

Źle słyszałeś, zapewniam cię ;p
Takie pytanie do tych co długo grają. Ile już łącznie gracie, chciałbym wiedzieć bo nie wiem czy opłaca mi się grać w krótką grę.
Jak na 2 akty i 1 poziom trudności to nawet gra się długo, ale nie oczekujmy od bety zbyt wiele to się okaże.
O hai :D
Dzięki zobaczę co będzie jak wyjdzie.
ciekawi mnie natomiast inna rzecz - ile bedzie mozna zdobyć passiv skilli
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale w pasywnych drzewkach możemy rozdać maksymalnie 111 punktów.
"
Quantom wrote:
Gra ktoś tym Shadowem, dobry jest i czym się zajmuje ?

Każda postać ma swoje specjalizacje, shadow to łuczniko mag
http://www.pathofexile.com/classes/
Gram jako Necromanta-Elementalista i jedyne co robie, to nonstop wskrzeszam zombie i wale firestormem.

Gra jest dobra, acz strasznie krótka
"
ReksonPL wrote:
Takie pytanie do tych co długo grają. Ile już łącznie gracie, chciałbym wiedzieć bo nie wiem czy opłaca mi się grać w krótką grę.

To 'mmo' można bić exp, który na dalszych poziomach trudności wcale nie jest taki łatwy do zgarnięcia.

"
Quantom wrote:
Jak na 2 akty i 1 poziom trudności to nawet gra się długo, ale nie oczekujmy od bety zbyt wiele to się okaże.

A prócz 'normal' jest jeszcze 'cruel' 'ruthless' 'merc...' i osobny całkiem na innych lokacjach 'chaos'.

"
Lord_Licze wrote:
ciekawi mnie natomiast inna rzecz - ile bedzie mozna zdobyć passiv skilli

Na to wygląda że obecny próg to 111.

"
ReksonPL wrote:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale w pasywnych drzewkach możemy rozdać maksymalnie 111 punktów.

Zgadza się.

"
filazaf wrote:
"
Quantom wrote:
Gra ktoś tym Shadowem, dobry jest i czym się zajmuje ?

Każda postać ma swoje specjalizacje, shadow to łuczniko mag
http://www.pathofexile.com/classes/
Gram jako Necromanta-Elementalista i jedyne co robie, to nonstop wskrzeszam zombie i wale firestormem.

Gra jest dobra, acz strasznie krótka

Shadow - podstawy to: typowy sztyleciarz pod ogromne krytyczne lub łapy z zasysaniem many i wysysaniem życia.
Dzięki za rozwianie wątpliwości ale mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie o co chodzi z poziomem chaos ?
Wiem że chaos to elemental damage ale nic o poziomie chaos nie wiem.
O hai :D

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info