Polish Community
Źle słyszałeś, zapewniam cię ;p
|
|
Takie pytanie do tych co długo grają. Ile już łącznie gracie, chciałbym wiedzieć bo nie wiem czy opłaca mi się grać w krótką grę.
|
|
Jak na 2 akty i 1 poziom trudności to nawet gra się długo, ale nie oczekujmy od bety zbyt wiele to się okaże.
O hai :D
|
|
Dzięki zobaczę co będzie jak wyjdzie.
|
|
ciekawi mnie natomiast inna rzecz - ile bedzie mozna zdobyć passiv skilli
|
|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale w pasywnych drzewkach możemy rozdać maksymalnie 111 punktów.
|
|
" Każda postać ma swoje specjalizacje, shadow to łuczniko mag http://www.pathofexile.com/classes/ Gram jako Necromanta-Elementalista i jedyne co robie, to nonstop wskrzeszam zombie i wale firestormem. Gra jest dobra, acz strasznie krótka |
|
" To 'mmo' można bić exp, który na dalszych poziomach trudności wcale nie jest taki łatwy do zgarnięcia. " A prócz 'normal' jest jeszcze 'cruel' 'ruthless' 'merc...' i osobny całkiem na innych lokacjach 'chaos'. " Na to wygląda że obecny próg to 111. " Zgadza się. " Shadow - podstawy to: typowy sztyleciarz pod ogromne krytyczne lub łapy z zasysaniem many i wysysaniem życia. |
|
Dzięki za rozwianie wątpliwości ale mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie o co chodzi z poziomem chaos ?
|
|
Wiem że chaos to elemental damage ale nic o poziomie chaos nie wiem.
O hai :D
|
|