Polish Community

"
Baltorg wrote:
A i jeszcze jedno jakie path of exile ma wymagania minimalne?

"
14. What are the hardware requirements for Path of Exile?
Path of Exile is designed to run on a huge variety of systems, from an everyday laptop to a top of the line gaming rig. Our detailed art is designed to not only look great, but also reveal additional detail as the resolution is increased to the maximum of 2560x1600. Exact system requirements will be determined closer to release.

At the moment, you will need a Graphics Card with Pixel Shader 3.0 or higher, and a CPU that supports SSE2. At least 2GB of RAM is recommended, and older Integrated Graphics Cards will not run well.

Musze powiedzieć że gra chodzi bardzo płynie na moim lapku, który jakoś high-endowy nie jest, tak więc nie masz się co martwić
Witam!

Chciałem się przywitać i... standardowo, poprosić o jakiś key na prv. Dzięki za wyrozumiałość ;)

Pozdrawiam!
"
Baltorg wrote:
A i jeszcze jedno jakie path of exile ma wymagania minimalne?

Gra niema jakiś przewrotnych wymagań.

Najważniejsze jest by mieć normalną kartę graficzną, a jeśli już zintegrowaną... to zdecydowanie któryś radeon hd lub jakieś naprawdę solidne rozwiązania od intela.
Foxeye mamy już własnego TS3 wiec może się na niego przesiądziecie :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
nie wie ktoś czy jest akurat dostępny jakiś key giveway? czekam na closed beta key już od 2011, dobrze ze mam cierpliwosc ;p
Ja czekam 5 dni i sie docekac nie moge :D chce porównac ta gre do D3 i zobaczyc czy warto wydac te 160-200 zl ale obstawiam ze ta gra jest BAARDZO porównywalna do D3 wiec raczej nie oplaca sie kupowac :D imho
Maddox widzę, że czekasz już szmat czasu. Napisz w tym wątku a może Ci się poszczęsci. :)

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/28657

Temat jest o osobach co nie mają dostępu do bety a czekają od 2010/2011 roku.
ta spory kawał czasu, i patrze co jakiś czas w ten beta key invite timer to aż mnie kurwica bierze ;p, dzieki za info ; )
Tak się spytam bo wątek jest o wszystkim więc, skąd dowiedzieliście się o grze ? Ja akurat oglądałem Wonzia i pokazał PoE, ale grą się potem zainteresowałem ;).
O hai :D
ja na yt oglądałem Gimpera :)
Typowe "polaczkowe" gadanie...

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info