Polish Community
Co ma wpływ na czas oczekiwania?
Ilość postów,czas rejestracji czy to jest całkowicie losowe? |
|
To jest random, jak widać parę posotów wyżej, możesz czekać nawet rok i nic. Ponoć napisanie choć jednego posta na forum zwiększa twoje szanse na dostęp dziesięciokrotnie (10x).
|
|
" Oj, ja nie nazwałbym "Path of Exile" porównywalnym do "Diablo 3". Tu, w "PoE", zdecydowanie wyczuwa się ducha "Diablo 2" z całym jego klimatem, mrokiem i szacunkiem dla gracza, czyli tym, że gra jest wymagająca - wymaga strategicznego myślenia na wielu płaszczyznach, posiada rozbudowany schemat rozwoju postaci (jak zobaczyłem pierwszy raz "drzewko" na gameplay'u, to zrobiłam klasycznego karpia:) Przedmioty posiadają wiele zróżnicowanych atrybutów i niekiedy kombinowanie co założyć, co zachować, a co sprzedać/wyrzucić zajmuje naprawdę dużo czasu. Jest klasyczny interfejs i ekwipunek siatkowy, masa fajnych patentów z "mobilnymi" umiejętnościami aktywnymi w formie gemów na czele, no i - co w tego typu grach chyba najważniejsze - jest motywacja, żeby przeć przed siebie, choć poniekąd jest to w kółko to samo, ale podane tak jak w "D2", że po prostu CHCE się grać. Przyznam, że z czystej ciekawości kupiłem sobie "D3" w dniu premiery, myśląc "widziałem gameplay'e, no ale przecież nie może być aż tak źle", pograłem trochę i... pocinam dalej w "PoE", które wciąga mnie dużo bardziej :) W mojej opinii goście z Zamieci wywalili z Diabełka niemal wszystko to, co było miodne w poprzednich częściach, co miało potencjał, czego rozwinięcia oczekiwało się w "trójce". Naprawdę szkoda. Jeśli jesteście wymagającymi graczami i szukacie duchowego następcy "D2", to nie traćcie zainteresowania "PoE". Może wpadnie Wam kluczyk, a przecież niebawem będzie Open Beta :) Pozdrawiam :) EDIT: 1. Trochę okroiłem mojego posta, bo brzmiał jednak zbyt agresywnie pod adresem "D3" :) Muszę więcej pograć, żeby mieć pełen obraz tej gry. 2. Żeby nie było, że gadam po próżnicy, obiecuję, że jeśli będę miał jakieś wolne beta klucze, to zamieszczę je na tym forum. Last edited by misza2909#7153 on May 20, 2012, 9:58:37 AM
|
|
Co ile minut losują beta kay ?
|
|
co 5 min jednego keya
Typowe "polaczkowe" gadanie...
|
|
Ktos wyzsej pisal ze za 5$ mozna kupic klucz, ale na https://www.pathofexile.com/purchase/ jest za min 10$.
Kupowal ktos z was kluczw taki sposob? |
|
Ulalala rowno rok temu zalozylam tu konto i moze na "pierwsze" urodziny dostane jakis prezent,byle by nie byl to ban na forum :)
|
|
bana nie bedzie sialalala :D ja sie pale do tej gry. Moze do D3 tego nie porownam, ale troche ma tej "diablowatosci" :D ale ten "sphere grid" mnie sie podoba. A bedzie jakis level limit?
|
|
klucza za 5$ nie można kupić jedynie za 10$ i szczerze to nie jest to wielki koszt zważywszy na to co gra oferuje.
Last edited by bogus_pl#4355 on May 20, 2012, 3:06:40 PM
|
|
Może wiecie kiedy wyjdzie open beta test?? ;p
|
|