Polish Community

Ma ktos do oddanie beya keya ?? PROSZE !!!! ;((( gg 32279682
Zaprawde powiadam Ci, nie Ty jeden na klucz polujesz, niczym jastrząb na królika :)
Endure, in endurance, grow stronger. - Dakkon
niby ta , ale z tego co widze troche osob dostalo go ;d
Ci co sępia o klucz nie dostana go. Poza tym jak tak bardzo chcecie sobie pograć to przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby w bete Torchlight 2 pograć bo jest właśnie stress weekend dla TL2.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
Noktis wrote:
Ci co sępia o klucz nie dostana go. Poza tym jak tak bardzo chcecie sobie pograć to przecież nic nie stoi na przeszkodzie żeby w bete Torchlight 2 pograć bo jest właśnie stress weekend dla TL2.

Nie wiem dlaczego ale nie podchodzi mi Torchlight, niby wszystko jest ok, ale nie mogę się przekonać do tej gry.
Endure, in endurance, grow stronger. - Dakkon
Prosilbym o podanie linku do tl 2 bo na stronie na PW nie widze ;/
"
Dedoctor wrote:
Zaprawde powiadam Ci, nie Ty jeden na klucz polujesz, niczym jastrząb na królika :)

Ja czekam już od roku i nic.
Pozostaje jedynie się uzbroić w cierpliwość.
Mam takie pytanie. Ile pięter ma piramida?
Szukanie gruszki an wierzbie ale warto spróbować :)

Jeżeli jakiś dobry człowiek chciałby się podzielić kluczykiem chętnie przyjmę, czekam od sierpnia 2011 :)

Z góry dziękuję
Ludzie ! Wystarczy pisać posty i czekać. Ja mam świeże konto od piątku, popisałem kilka postów, poczekałem tydzień i z Beta Invinite klucz dostałem. Piszę to drugi raz ale do nikogo nie dociera.
O hai :D

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info