PoE 1 PC servers are restarting in:
.
They should be back up in approximately .

Polish Community

Ludzie są z reguły niecierpliwi, więc... Cięzko nie być, jeśli mówimy o czymś na miarę Diablo 2 (jeśli nie lepiej) za darmo i do tego z większą ilością umiejętności, mroczniejszym klimatem ...

Nie można wykasować całego drzewka umiejętności (full resety nie są możliwe).
Last edited by Macronne#5459 on May 19, 2012, 2:31:54 PM
"
Macronne wrote:

Nie można wykasować całego drzewka umiejętności (full resety nie są możliwe).

gra jest narazie w fazie beta i często na nowym patchu kasują całe umiejętności żeby je rozdać na nowo (tak więc jest taka możliwość) ale i tak nic to nie da bo będzie wipe i na nowo trzeba będzie wbijać postacie :D tak więc uczcie się na narazie na swoich błędach, bo po wydaniu gry już nie liczcie na resety ;p
To konto miało być dla kumpla ale on nie jest zainteresowany tą grą...

Więc griszka11 zauważyłem, że już długo czekasz, to jest moje drugie konto i zostało na nim wylosowane do bety, chciałbyś je? Jeżeli tak, to skontaktuj się z moim głównym kontem Miciek.
no i po roku sie doczekal :P
A dodam, że to drugie konto zrobiłem dla picu, w zamyśle "a zrobię, może mi się poszczęści i pogram z kumplem" i zobacz po jakim czasie zostało wylosowane tamto konto :D

Edit: Poszło! Have Fun.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
Last edited by miciek#6551 on May 19, 2012, 5:18:59 PM
Jeszcze raz wielkie dzięki.
Nie ma sprawy, baw się dobrze :D
Po wyjściu gry, skasują postacie ? :< Eh trzeba to przeżyć.
O hai :D
Nie będzie tak źle :D Poza tym zanim ta gra zostanie wydana to minie kupa czasu. Chociaż teraz gra powinna się co raz szybciej z powodu dotacji. Ja bym chciał w końcu ujrzeć 3 akt.

Btw. Zastanawiam się, czemu ten temat jest umieszczony w Beta Invite Discussion, a nie w General Discussion :D
Last edited by miciek#6551 on May 19, 2012, 5:49:29 PM
A i jeszcze jedno jakie path of exile ma wymagania minimalne?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info