Polish Community
moj kumpel ostatnio mi mowil ze dostal od kogos z forum :O
ale nie od polaka ofc ;p |
|
" Jeżeli żebrał w tym temacie o klucz, to jest dość oczywiste, że żaden Polak mu nie pomógł. |
|
" Czemu więc służy ten "polski zakątek" w sekcji "Beta Invite Discussion"? Jedni mogą nazwać to prośbą, inni żebraniem, ale chyba chodzi wszystkim o to samo, czyż nie? To sum up: Chętnie zagospodaruję na własny użytek wolny klucz do bety. Pozdrawiam, |
|
a wiadomo cos kiedy bedzie open beta? ;>
|
|
" "Polski zakątek" służy rozmowom Polaków o grze na tym forum. To, że znajduje się on tam gdzie znajduje, nie oznacza, że to musi być naczelne łowisko na forum. Zresztą, jeżeli dla ciebie posty, większości tutejszych "proszących" to jest "(...) Discussion", to ja nie mam pytań. Można to nazywać jak się chce, co nie zmienia faktu, że szansa na dostanie klucza poprzez składanie "prośb" w tym temacie, jest minimalna. Ty ze swoją prośbą jesteś pewno ok. 20 w kolejce. Ja jakbym miał wolnego "friend key'a" to na pewno nie dałbym go nikomu, czyja działalność ogranicza się do "dajcie mi key!". Rozmawiałem z kilkoma polskimi beta tester'ami i wiem, że podzielają oni moje zdanie. Jeżeli chcecie zaimponować jakiemuś tutejszemu graczowi, udzielajcie się pozytywnie, a nie negatywnie. Od tego w dziale "Beta Invite Discussion" są zamieszczane różnego rodzaju konkursy i event'y, żeby tam próbować swojego szczęścia. Jeżeli ktoś będzie próbował się tłumaczyć tym, że nie zna angielskiego, to ja się pytam: "Po cholere wam key do anglojęzycznej gry?". " Milion razy już było to mówione na tym forum. Szanujcie trochę innych forumowiczów i używajcie opcji "Szukaj" przed zadaniem pytań. Open Beta ma podobno być w czerwcu. Last edited by Skelecross#0407 on May 15, 2012, 3:58:13 PM
|
|
dobra słuchaj było mówione milion razy. i co z tego ?