Polish Community
Witam !
Czy jest osoba posiadająca jakiś klucz ? Z wielką chęcią sprawdził bym tą produkcje. Z góry dziękuję ! |
|
kiedy ma byc open beta ?:)
Typowe "polaczkowe" gadanie...
|
|
Powie mi ktos czy trzeba dostać jakis klucz żeby móć pograć z kolegą? Jeżeli tak to czy musi go mieć jedna czy oby dwie osoby ?
Typowe "polaczkowe" gadanie... Last edited by witekk1226#1943 on May 15, 2012, 9:59:25 AM
|
|
Czy ktoś miły zechciałby podarować mi klucz? Szukam od marca i zawsze jak jest jakiś giveaway to jestem za późno :(. Gra naprawdę mnie wciągnęła w stress testach i chciałbym dalej grać.
|
|
Ma tu ktoś jakiś teamspeak/mumble i gra aktywnie? Pobiegałbym w party z chęcią..
"For courage you have to pay,
Fear is for free." |
|
odpowie mi ktoś na moje pytanie ?:)
tutaj trzeba dostać jakiś klucz żeby móc grać w party?:) Typowe "polaczkowe" gadanie...
|
|
" Trudno mi to sobie wyobrazić. Nie, nie potrzeba żadnego klucza. Gracz zaprasza ciebie do party, albo ty niego poprzez kliknięcie jego nicku na czacie prawym przyciskiem i wybranie odpowiedniej opcji. |
|
" dzięki :) wiesz juz troche się pogubiłem w tych wczesniejszych postach ...:) Typowe "polaczkowe" gadanie...
|
|
idzie dostsc klucz jakos inaczej niz czekac na szczesliwy traf? -.-
|
|
można kupić :)
albo są czasem key generatory ale nie wiem czy działają :) wydaje mi się że innej metody nie ma ;/ Typowe "polaczkowe" gadanie...
|
|