Polish Community
W rozszerzeniu do PoE ma sie znaleźć siódma klasa postaci. Całkiem możliwe, że będzie opierała się o dex/int/str.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
" Poproszę o cytat. :) |
|
Ziomeczki ma może ktoś kluczyk na zbyciu albo inv?
Byłbym bardzo wdziećżny!! |
|
" Nr. strony: 450 Nr. postu: 6 Dziękuje, nie ma za co. Last edited by Skelecross#0407 on May 9, 2012, 8:38:54 AM
|
|
"Nie ma sensu cytować wypowiedzi, która jest powyżej. Nieprawdaż? http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
" Chodziło mi o zacytowanie wypowiedzi osoby, która to ogłaszała, bo idąc tym tropem to ja mogę stwierdzić, że w dodatku mają być mount'y - strusie. Nie zmienia to faktu, że już wyjaśniliśmy sobie tą sprawę metodami pozaforumowymi. : ) Last edited by Skelecross#0407 on May 9, 2012, 9:09:22 AM
|
|
Polecacie którąś postać na początek? Przez ten weekend nie będę miał zbyt wiele czasu żeby sprawdzić wszystkie... Wiem, że każdy preferuje pewnie inną postać, ale może jest jedna którą od początku gra się przyjemnie
|
|
" Myślę, że na początek najłatwiejszy będzie Marauder. Ma łatwy dostęp do life regeneration nodes, co może być bardzo przydatne biorąc pod uwagę że odczuwalny poziom trudności jest dość wysoki. |
|
I ten z ostatnim patchem chyba nieco wzrósł. Ponownie rozłożyłem skille i moim full-ofensywnym duelistą wybrałem się na łowy do znanej już lokacji i... trup. Chyba jednak będzie trzeba władować kilka punktów w Hp i regenerację (co mi się przedtem nie zdarzyło).
|
|
Daj spokój. Moje pierwsze spotkanie w grze z Necromancer'em było bezcenne. Na tej cholerze i jego kościanych ptaszkach zanotowałem 2 pierwsze zgony w całej mojej historii poznawania tej gry.
Koło 6go poziomu doświadczenia możliwość kształtowania build'u są tak "rozbudowane", że mój Templar musiał się podszkolić w taktyce "hit & run". To chyba pierwszy spotkany przeze mnie przeciwnik w tej grze, przy którym trzeba zastosować jakąkolwiek taktykę. Last edited by Skelecross#0407 on May 9, 2012, 4:59:44 PM
|
|