Polish Community
Jedna sprawa mnie ciekawi.
Kiedy wychodzę poza obóz, gra tworzy dla mnie osobistą instancję, na którą tylko ja mam wstęp, tak? Żeby spotkać kogoś żywego, musiałbym stworzyć albo przystąpić do jakiegoś party? Dopiero zacząłem grać (któryśtam nasty level), ale chyba weselej byłoby grindować w niewielkiej grupce. |
|
" Mniej radośnie by było, gdyby ktoś ci powybijał mobki, ponieważ te nie respią się. Wciąż możesz grać sobie z nieznajomymi w party, lub gadać na czacie podczas grindu. Myślę, że gra w grupce i tak tu nie daje zbyt dużo zabawy, ponieważ brak tutaj typowo "drużynowych profesji" takich jak np. healer czy buffer. Inne zasady panują w tzw. Cut-Throat ligach (w fazie testowej), ponieważ tam możesz siedzieć w jednej instancji z osobami nie należącymi do twojego party. Jest to głównie spowodowane nie tyle wspólną radością grindowania, co wspólną radością wzajemnego polowania na siebie. Last edited by Skelecross#0407 on May 6, 2012, 4:07:29 PM
|
|
W sumie prawda. Instancje są nieco przyciasnawe na zgraję ludzi.
Inne n00bowskie pytanie. Duelistą z dwiema broniami lepiej iść w opancerzenie czy uniki? Tak, wiem. Subiektywna sprawa, ale chciałbym poznać opinię kogoś doświadczonego. |
|
" Tak długo jak to nie są dwa Wand'y to zdecydowanie lepiej w Armour niż Evasion. Nie ma tu żadnego subiektywizmu. Dyskusje w temacie - co lepsze ARM czy EVA - dotyczą tylko postaci dystansowych. Evasion nie ma żadnego sensu w walce w zwarciu, co innego w walce na dystans. W obecnej sytuacji wszyscy melee Duelist'ci powinni brać keystone Iron Reflexes (konwertuje EVA w ARM). Zapamiętaj - Armour jest najefektywniejsze w obronie przeciwko większym ilościom przeciwników, a Evasion przeciwko mniejszej ilości. Last edited by Skelecross#0407 on May 6, 2012, 5:08:11 PM
|
|
Czyli po prostu źle pojąłem znaczenie cechy. Dzięki za wyprowadzenie z błędu ;-)
|
|
Ma ktoś z was zbędny klucz do rozdania? Mam masę wolnego czasu i bym z chęcią z kimś pograł w tą grę. Grałem w bete Diablo III, ale ta gra podoba mi się dużo bardziej.
|
|
Znowu stress testy i nowa postać nadchodzi ;)
|
|
Chcielibysmy zaprosić wszystkich polskich graczy do odwiedzenia naszej strony http://path-of-exile.pl
Posiadamy obszerny zbiór statystyk, gemów, opisów, questów, drzewko skili pasywnych, forum ściśle związane ze stroną. Oprócz tego szykujemy też parę ciekawych narzędzi oraz kalkulatorów. Zapraszamy! http://path-of-exile.pl Polska strona
http://poestatistics.com Ladder statistics | |
witam, jestem nowy, chętnie bym pograł, ale nie ma klucza
|
|
" Za 4 dni jest ,, Public Stress Test Weekend ,, czyli każdy zagra przez weekend. A tak IMO to chyba ludzie juz sie znudzili tym spamem o te keye skoro będzie ten Stress Test i wtedy sie okaże czy warto czekać czy tez nie wiadomo każdy ma swój gust. A tak z innej beczki ktoś grał w Drakensang Online? (podobno dobre tylko trzeba troszkę farmić coś tam) Sam już nie wiem czy czekać czy lepiej już pograć w ten Drakensang Last edited by ZeOok87#1809 on May 7, 2012, 1:58:38 PM
|
|