Polish Community

Mnie zdarzała się taktyka już wcześniej, bo szedłem wyłącznie w DPS i łatwo traciłem siły, ale znowu nie było tak trudno żeby umierać. O ile z uczciwą walką dalej nie mam problemu, to zauważyłem, że strasznie mnie teraz łoi wszystko, co wali na odległość. Łucznicy są tylko nieco mocniejsi, ale już żywioły potrafią wystraszyć. Ledwo wypracowałem sobie jakiś build, a tu już trzeba wszystko przemyśleć na nowo...
Niektóre "atrakcje" są obecnie za bardzo przekombinowane.

Czy ten unikatowy Necromancer, czy unikatowy Szkielet z Glacial Hammer. Oczywiście fajnie, że będzie trochę wyzwania, ale to jest dość cienka granica. Jeśli moja postać budowana na tanka ma problem z przeżyciem, to postacie robione pod DPS mogą mieć prerąbane.
ale bym pogral ... szkoda ze nie mam kasy ...
Witam nie miał by ktoś może na oddanie 1 klucza do bety ? Niestety ja nie mam szczęścia do losowania ich a z wielką frajdą mógłbym w to popykać :>
"
TheEnd295 wrote:
Witam nie miał by ktoś może na oddanie 1 klucza do bety ? Niestety ja nie mam szczęścia do losowania ich a z wielką frajdą mógłbym w to popykać :>

Nawet jakby ktoś miał, to miałbyś małe szanse je dostać, bo tutaj krąży większe stado sępów niż nad martwą żyrafą.
"
Skelecross wrote:
"
TheEnd295 wrote:

Nawet jakby ktoś miał, to miałbyś małe szanse je dostać, bo tutaj krąży większe stado sępów niż nad martwą żyrafą.

Takie mamy teraz czasy ,, Dlaczego on ma keya a ja nie,, wiec sa i sępy a co pewne osoby ,,poniżają się,, żeby tylko dostać keya np: jeden kolo co ma 5 kont chce teraz kupić sobie ludzi aby z nim grali to da im keye, inny żeby napisać coś ze on tu jest panem a ty pachołkiem itp takie tematy to już nie są śmieszne ale żałosne...
Ja po dwóch tygodniach czekania klucz dostałem w tym temacie. Po prostu na zasadzie 'Kto napisze, ten dostanie' i ponoć byłem jedynym chętnym. Czasem warto przejrzeć kilka tematów i może uda się zdobyć bez poniżania.
Ale zresztą skoro już w czerwcu beta ma się otworzyć...
Nie ważne zawsze warto się zapytać i spróbować go jakoś zdobyć nic mnie to przecież nie kosztuje. A dzięki temu może ktoś jednak odda keya i już bym spróbował swoich sił w grze :D
Siema, jestem nowy o path of exile wiem od dawna ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem. Teraz ściągam betę i czekam na weekendowe granie ;)
"Is there such a thing as an absolute, timeless enemy? There is no such thing, and never has been. And the reason
is that our enemies are human beings like us. They can only be our enemies in relative terms."
"
TheEnd295 wrote:
Nie ważne zawsze warto się zapytać i spróbować go jakoś zdobyć nic mnie to przecież nie kosztuje. A dzięki temu może ktoś jednak odda keya i już bym spróbował swoich sił w grze :D

Kosztuje cię to szacunek wszystkich ludzi na forum, którzy w momencie dostania możliwości podzielenia się friend key'em mogliby cię uznać za godnego tego zaszczytu.

Ja swojego beta key'a dostałem od innego Polaka, kilka dni po tym jak zacząłem się w miarę merytorycznie udzielać na forum. Nawet nie prosiłem tej osoby. Idę o zakład, że jakbym ją zaczął nękać o to, żeby mi dała key'a, to wciąż bym czekał.
Last edited by Skelecross#0407 on May 10, 2012, 4:20:27 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info