Polish Community
moge prosic o keya?:D
Bede w top 100 po jakims czasie, to moja prosba :) |
|
No, skoro posiadam już beta keya, to chciałbym się zapytać, co daje więcej "funu" z gry? Templar czy Witch?
|
|
" Wszystko zależy od tego jaki styl gry preferujesz. Templar ma największe zadatki na "tank'a" (czyt. postać skupiająca się na obronie i skupiająca na sobie przeciwników). Dodatkowo ma predyspozycje do używania aur i buff'ów, a także do łączenia umiejętności fizycznych z magicznymi. Witch z kolei bardziej nadaje się dla postaci ceniących mocną ofensywę, kosztem defensywy. Układ na passive skill tree kształtuje ją jako tzw. "glass cannon". Ma najszerszy dostęp do magicznych umiejętności ofensywnych oraz jest najbliżej keystone'ów wzmacniających klątwy. Obydwie postaci mają dobry dostęp do nodes dla summoner'ów, z lekką przewagą dla Witch. Jak widzisz jedna postać skupia się głównie na defensywie, druga na ofensywie. Zdecyduj który styl ci bardziej odpowiada i wybierz. Oczywiście każda z klas może być pokierowana w różne strony rozwoju, jednak to wymaga trochę więcej doświadczenia w grze w PoE, a także posiadania w swoim ekwipunku różnych Skill Gem's, czasem tych słabo dostępnych dla danej klasy. Nie mówiąc już o tym, jak kilka unikatów w arsenale pomaga skonstruować zabawne build'y. Last edited by Skelecross#0407 on May 6, 2012, 6:58:56 AM
|
|
Mam pytanie, czy każdy kto został beta memberem dostaje keye do invite'a znajomych? Jeżeli każdy to po jakim czasie?
|
|
" Jeżeli się nie mylę, to możesz zostać znowu wylosowany, ale zamiast zmiany konta na beta member, dostajesz mail'a z kluczem. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|
Ponawiam prośbę, szczególnie do osób które otrzymały tutaj klucze do bety ;) Bardzo potrzebuję jeden klucz dla znajomej osoby, prośbę swą motywuję iż dana persona od paru naście dni napala się na PoE jak cholera. Niestety wszystkie otrzymane klucze już wydałem ( wszystkie poszły do osób na tym forum ) ;)
|
|
hej, jak przystąpić do "losowania keya", kolejki oczekujących czy jak to nazwać?... szukam dalej na stronce i za nic nie mogę znaleźć. i pytam znowu: czy w czerwcu (tak jak napisaliście) dalej będę musiał czekać na invite od kogoś, wygrać klucz bądź go zakupić czy KAŻDY będzie już mógł zagrać bez keyów i innych starań za darmo? po prostu nie mam czasu na konkursy, teraz mam inne zajęcia a czas wolny będę mieć dopiero właśnie w okresie czerwca.
btw. kupował już ktoś klucz przez PayPal? działa? pozdrawiam. |
|
przystepujesz poprzez stworzenie tu konta, kiedy gra wyjdzie to raczej wszytsko juz bedzie w pelni dostepne i jak tworcy zapowiadaja napewno za darmo;) przez PayPal nie kupowalem, ale zapewne dziala, pozdro:)
Gdyby mial ktos zbedny klucz to prosil bym:) ew. moge oddac w zamian mocne konto World of Tanks:) |
|
Wie ktoś co robić po zabiciu brutusa? Łaziłem po tych podziemiach i nic znaleźć nie mogłem, żadnego przejścia : <
|
|
" Na tej samej mapce powinieneś mieć Large Chest. Obok niego jest brama wyjściowa. |
|