Polish Community
" Ja grałem. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis#1269 on Oct 8, 2011, 5:46:18 PM
|
|
a tak zapytam bo w d1 i w d2 moby sie nie odradzaja a jak jest ??
Na pewno nie tylko ty i ja znajdzie sie paru jeszcze veteranow D1 Last edited by Kartofel#7655 on Oct 8, 2011, 5:59:15 PM
|
|
Grałem i ja w D1. Ostatnio nawet czasami odpalam staruszka. Kilka dni temu pomyślałem, że sprawdzę mody. The Hell testuję i jest nawet nawet.
|
|
" Ja tez gralem:) Last edited by tylas#7860 on Oct 9, 2011, 2:43:04 AM
|
|
Troche wam zazdroszcze ze mozecie grac,ja to jeszcze musze czekac na klucz ktory wcale nie musze dostac przy moim szczesciu. Pozdrawiam starych wyjadaczy.
|
|
Bardzo finie ile jest nas.
Haha, writing Polish is terrible but I speak it fluently. I moved away too early to pick up too much written language skills. I have gone to Polish School here though so I can read like a champ. Anyways, it's awesome to see such a large and vocal Polish community, 255 pages. Awesome. So please excuse my terrible first line, I just sound things out and spell thing how I think they sound. lol. ....._______
..../...........\ ...|.............|_____...._........… ...|......o................V..VVVVV..\ ...|.............________________/ ....\_______/ |
|
" Stylem pisania kogoś mi przypominasz. Znasz Bastka? Cthulhulak in game
|
|
" Nonstop powtarzasz się. Przestań proszę, to już jest nudne. | |
" Nie Znam " Ok prosze o wybaczenie,postaram sie nie zameczac was podobnymi tekstami. |
|
Ma ktoś moze z was klucz na zbyciu?bardzo chcialbym przrtestowac ta gierke,a czekam na nia z pol roku.
|
|