Polish Community

"
a tak po za tym ciekawy jestem kto gral w D1 na BN ??

Ja grałem.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Oct 8, 2011, 5:46:18 PM
a tak zapytam bo w d1 i w d2 moby sie nie odradzaja a jak jest ??

Na pewno nie tylko ty i ja znajdzie sie paru jeszcze veteranow D1
Last edited by Kartofel#7655 on Oct 8, 2011, 5:59:15 PM
Grałem i ja w D1. Ostatnio nawet czasami odpalam staruszka. Kilka dni temu pomyślałem, że sprawdzę mody. The Hell testuję i jest nawet nawet.
"
Kartofel wrote:

a tak po za tym ciekawy jestem kto gral w D1 na BN ??

Ja tez gralem:)
Last edited by tylas#7860 on Oct 9, 2011, 2:43:04 AM
Troche wam zazdroszcze ze mozecie grac,ja to jeszcze musze czekac na klucz ktory wcale nie musze dostac przy moim szczesciu. Pozdrawiam starych wyjadaczy.
Bardzo finie ile jest nas.

Haha, writing Polish is terrible but I speak it fluently. I moved away too early to pick up too much written language skills. I have gone to Polish School here though so I can read like a champ. Anyways, it's awesome to see such a large and vocal Polish community, 255 pages. Awesome.

So please excuse my terrible first line, I just sound things out and spell thing how I think they sound. lol.
....._______
..../...........\
...|.............|_____...._........…
...|......o................V..VVVVV..\
...|.............________________/
....\_______/

"
Kartofel wrote:
Troche wam zazdroszcze ze mozecie grac,ja to jeszcze musze czekac na klucz ktory wcale nie musze dostac przy moim szczesciu. Pozdrawiam starych wyjadaczy.

Stylem pisania kogoś mi przypominasz. Znasz Bastka?
Cthulhulak in game
"
Kartofel wrote:

Nonstop powtarzasz się. Przestań proszę, to już jest nudne.
"
ppawlak2 wrote:
Stylem pisania kogoś mi przypominasz. Znasz Bastka?

Nie Znam

"
trsi wrote:
Nonstop powtarzasz się. Przestań proszę, to już jest nudne.

Ok prosze o wybaczenie,postaram sie nie zameczac was podobnymi tekstami.
Ma ktoś moze z was klucz na zbyciu?bardzo chcialbym przrtestowac ta gierke,a czekam na nia z pol roku.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info