Polish Community
a ja jeszcze troche poczekam na klucz i jak narazie moge zapomniec by sobie pograc pozdro all
|
|
uzywam ts3 na codzien, jak cos mam admina na bardzo dobrym serwerze, ale na klucz jeszcze poczekam:p
*** NoobCakes *** <NCAKES> guild
IGN: HardCandy centeral europe time |
|
Jak można inaczej uzyskac klucz do bety oprócz losowania?
|
|
Witam
Jak to jest ze skilami ofensywnymi ?? Można je kupić czy tylko z gemów ? A jest możliwość rozwijając drzewko skili psaywnych zdobyć jakąść umiejętność ofensywną |
|
Ne można kupić. Przez skille pasywne zyskujesz tylko skille pasywne.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Ok
Czyli praktycznie każda postać możę mieć np. fierballa A istnieją tylko gemy które są przypisasne do konkretnej postać , a inne nie mogą go używać Last edited by magik128#1619 on Oct 4, 2011, 4:16:30 AM
|
|
Tak, każda klasa może korzystać z obojętnie jakiego gema, oczywiście jeśli spełnia wymagania. I nie ma żadnych gemów stworzonych pod konkretne klasy.
|
|
witam
Michal86 jest jeszcze jedna mozliwosc ze ktos kto otrzyma klucz i aktywuje dostanie dodatkowe zaproszenie dla znajomego i w taki sposob mozna sie dostac nie tylko 1 osobie ale wiekszej liczbie chetnych i troche na to licze ze ktos mi wlasnie tak da a ja oddam zaproszenie kolejnej osobie a ta osoba kolejnej jak sie myle to moze ktos mnie poprawi Pozdrawiam Last edited by Kartofel#7655 on Oct 4, 2011, 8:49:03 AM
|
|
Tak by to działało, gdyby klucze rozdawane były często. Jednakże kolejne zaproszenia pojawiają się tak rzadko, że osoba zaproszona musi poczekać sporo czasu zanim zaprosi kolejną osobę.
|
|
polecam Dev diary 9.0.3 przetłumaczyłem na forum nieoficjalnym naszym, zapraszam, do wypatrywania błędów (bo my tak mamy że zamiast czytać, to wchodzimy szukać błędów by z ludzi szydzić :P więc polecam, zrobiłem ich masę, dla waszej rozrywki :P)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 |
|