Polish Community

a ja jeszcze troche poczekam na klucz i jak narazie moge zapomniec by sobie pograc pozdro all
uzywam ts3 na codzien, jak cos mam admina na bardzo dobrym serwerze, ale na klucz jeszcze poczekam:p
*** NoobCakes *** <NCAKES> guild
IGN: HardCandy
centeral europe time
Jak można inaczej uzyskac klucz do bety oprócz losowania?
Witam
Jak to jest ze skilami ofensywnymi ?? Można je kupić czy tylko z gemów ?
A jest możliwość rozwijając drzewko skili psaywnych zdobyć jakąść umiejętność ofensywną
Ne można kupić. Przez skille pasywne zyskujesz tylko skille pasywne.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Ok

Czyli praktycznie każda postać możę mieć np. fierballa

A istnieją tylko gemy które są przypisasne do konkretnej postać , a inne nie mogą go używać
Last edited by magik128#1619 on Oct 4, 2011, 4:16:30 AM
Tak, każda klasa może korzystać z obojętnie jakiego gema, oczywiście jeśli spełnia wymagania. I nie ma żadnych gemów stworzonych pod konkretne klasy.
witam

Michal86 jest jeszcze jedna mozliwosc ze ktos kto otrzyma klucz i aktywuje dostanie dodatkowe zaproszenie dla znajomego i w taki sposob mozna sie dostac nie tylko 1 osobie ale wiekszej liczbie chetnych i troche na to licze ze ktos mi wlasnie tak da a ja oddam zaproszenie kolejnej osobie a ta osoba kolejnej jak sie myle to moze ktos mnie poprawi Pozdrawiam
Last edited by Kartofel#7655 on Oct 4, 2011, 8:49:03 AM
Tak by to działało, gdyby klucze rozdawane były często. Jednakże kolejne zaproszenia pojawiają się tak rzadko, że osoba zaproszona musi poczekać sporo czasu zanim zaprosi kolejną osobę.
polecam Dev diary 9.0.3 przetłumaczyłem na forum nieoficjalnym naszym, zapraszam, do wypatrywania błędów (bo my tak mamy że zamiast czytać, to wchodzimy szukać błędów by z ludzi szydzić :P więc polecam, zrobiłem ich masę, dla waszej rozrywki :P)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info