Polish Community
" builda i spostrzeżeń na temat postaci, a nie błędów i niedopatrzeń, źle to odebrane zostało... build i używanie skili niema nic wspólnego z testowaniem gry, owszem, jeśli jest jakiś graficzny bug, czy skill jest za mocny/ słaby, to jest to do zanotowania, nie natomiast to czy np ranger powinien ładować life leach czy inne itemy, to już nie jest w kwestii bety... I nie przyda się w balansowaniu postaci. I się nie chwalę, nie muszę... nie odczuwam takiej potrzeby... ktoś jednak chyba wstał dziś lewą nogą... piszę na forum bety, ale więcej zbieram uwag, spisuje, i później napiszę raz... a konkretniej jeśli wcześniej nie poprawią duperelki, pozatym patrzę, czytam, i nie dubluje... bo i po co pisać dwa razy o tym samym, skoro wcześniej ktoś już to widział i napisał... nie rozumiem tego twojego posta UGM, to że nie pisze w beta (bo chyba o to chodzi) "yeah", "right" "i saw that bug too" , " this bug is real" itd... nie znaczy że nie zajmuję się tym BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 |
|
" hmm nie pamietam jak szla ta modlitwa przed apokalispa .. uchron nas od ognia powietrza wody ognia i teletubisiow? ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
" z D3 problem nie polega na rysunkowosci tylko wepchnieciu wowa w swiat diablo i oczojebne kolorki , no moze poprawili je troche ale do diablo to mu daleko jak z warszawy do zgorzelca przez wladywostok. torchliht bylo milusie , szkoda ze nie multi, mythos sympatycznie wyglada pomimo rysunkowosci i ma swoj klimacik , a D3 zwyczajnie smierdzi ryba ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
" diablo nie jest protoplasta h'n'slashy, moze pierwszym w 3D ale nei protoplasta :) jak dla mnie PoE to jedyny godny nastepca diablo , sacred ma swoj klimat , troche inna bajka a s2 zabugowane ze masakra i malo stabilne , wiec tym bardziej jestem pod wrazeniem PoE ======================
|
" osobiście, explosive arrow, jest kiepski, bez pomyślunku, mało użyteczny gdy moby mocniejsze. Debuffy się bardzo, bardzo, bardzo spisują, używałem obu dla zwiada(używam),warlord's mark, i critical weakne's, tylko że troszkę nie podoba mi się sposób ich nakładania... tzn, używam zwykle trzech z czterech, ponieważ większej ilości nie nadążam narzucić... chyba jednak bardziej podobało by mi się rozwiązanie tych buffów jako support, ale nie wiem na ile to by się spisywało (ale byłoby lepsze przy ataku nakłada się debuff). Unavailable dali mase udogodnień do gry, jeśli chodzi o kamienie/orby, świetna sprawa :) BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar#6479 on Sep 14, 2011, 2:58:39 PM
Some items in this post are currently unavailable.
|
|
" uzywam elemental weakness, skill jest boski :) jeszcze mam punishment ale poki co lvl 1 i brak socketa zeby to sobie rozwijac (znaczy wolnego , reszta zajeta strategicznie) oczekiwan nie mailem zadnych wobec nowych skilow , jesli cos mi die odpowiada to nei uzywam , jesli sa bledy to zglaszam , a oczekiwania innych nie interere me. ======================
|
" A na czym polega to "wepchnięcie" WoWa w świat Diablo ? "Oczojebne kolorki" ?? A później że Torchlight był milusi ?? Przecież Torchlight walił po oczach kolorami i komiksową grafiką aż bolało... Mythos jest smutny i nudny jak dni okresu mojej żony. Trzeba naprawdę mocno zamknąć oczy, żeby wyczuć ten "klimacik". Ktoś tu nie lubi WoWa i komercyjności Blizzarda. A ja Wam mówię, że opcje płatności w PoE będą takie, że się skręcicie i bez kaski normalnie nie pogracie (-my). Każda gra f2p pozwala na darmowe zapoznanie się z jej treścią tylko w jakimś ograniczonym stopniu. Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp |
|
Poczytaj pare postów wcześniej, poe, i jest tu wiele wypowiedzi, również oficjalnych, przed kamerą, nie zamierza wprowadzać faworyzacji graczy płacących, zamierzają owszem dać różnie kostiumy płatne, zwiększenie ilości postaci na koncie, ale nic co miało by wpływ bezpośrednio na grę. Takich założeń się trzymajmy, bo są one oficjalne, a nie z palca wyssane.
I tutaj niestety pojawia się mentalność nasza... nie oryginalne programy, kombinacje, itd byle tylko nie płacić, oczywiście nie mówię tu o grach z abonamentem (które uważam że szczyt ździerstwa i chamstwa), lecz o takim podejściu, skoro darmowa to na bank coś nam zrobią.. żebyśmy płacili, bo za darmo niema nic lepiej i trzeba będzie kombinować. Jestem nauczony że za wszystko należy się uznanie, i nawet tutaj ( w grze poe) jeśli będę w nią grał, to będę od czasu do czasu ( w miare swoich możliwości) kupował te "śmietki", czy to kostiumy, czy sloty, bo GGG się należy za robotę. Nie sądzę że będą musieli dać "itemy żebyśmy musieli płacić" bo na szczęście gra jest global, nie Polish... BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar#6479 on Sep 14, 2011, 3:37:52 PM
|
|
Oczywiście, co mają mówić ? Wargaming też mówił, że płacący za WoTa nie będą mieli przewagi nad resztą. Co się okazało ? Już na starcie można było w pakiecie kupić czołg dostępny tylko za golda, który we wczesnej fazie był OP. Później wyszło jeszcze, że bez konta premium praktycznie nie ma sensu grać tierami 8+, bo się na nie nie zarabia. Oczywiście cały czas można grać za darmo, ale tylko wyjątki mają szansę poznać całą grę.
Witch - YukenWit
Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp |
|
mogliby mówić "tak wprowadziliśmy system płatności", "tak myślimy nad wprowadzeniem systemy płatności"... i tyle, po co z góry dodawać "nie będą miały wpływu na grę". Dlatego nie zakładam z góry najgorszego :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 |
|