Polish Community

Athcore i BigStar dzieki za komentarz:)
SonOfGod87 spoko jak znajdziesz gemy to wtedy opiszesz,nie ma pospiechu:)
Dzieki wszystkim
Pozdro
proszę cie bardzo :)

Pozytywnym buffem jest Warlords mark, który dodaje nam szybsze ładowanie butelek,i daje szanse na buffka, endurance, który jest świetny :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
niestety darmowa gra nie powstanie bo raczej nikt nie będzie sponsorował serwera prądu internetu programistów itp
ostatnio grałem w War inc. battlezone tez miała to być gra f2p z "drobiazgami " za kasę jak się później okazało te "drobiazgi " można zdobyć grając przez rok albo kupując za 25$

prawda jest taka ze musza jakoś na siebie zarobić tworząc darmową gre mają dość spore pole do popisu poprzez duża liczbe graczy o ile zainwestuja w marketing. Choc uważam ze bedzie im cieżko wprowadzić płatności tak aby nie naruszyć balansu w sumie najbarsziej chodzi tu o dopakowanie postaci. Więc musza to być na prawde graficzne smaczki tylko pytanie jakie...
Prawda jest taka ze bez kasy nie zrobisz gry i jej nie utrzymasz...
Obojetnie czy to RPG czy Strzelanka ,symulator czy emolator kombajnu..
W tej chwili nawet wersje beta (close i open) potrafia juz byc platne mowie to z doswiadczenia gralem i grywam w World of Tanks..gierka ktora jest czyms nowym ..ale ma jeden problem musza utrzymac serwery dla trzech kontynentow europy ,obu ameryk i azji..a planuja polaczyc je w jedne itd itp...

tak wiec musimy sie pogodzic i zaakceptowac to ze beda oplaty kwestia jakie w jakiej formie i czy bedzie sie to nam oplacalo... bo poprostu jak gralem w WoT bardziej oplacal mi sie transfer z konta w pl i zamiana zlociszy na korony niz kupno za zlotowki poprostu..przelicznik byl taki ze dostawalem 3 razy wiecej..

a to bylo cos co mozna bylo podciagnac do mikroplatnosci bo kupowalo sie za to cash w grze a na co ty wydales to juz twoja bania..

jednoczesnie musimy brac pod uwage ze gry daza do udostepnienia nam..graczom (zaznaczam nie chodzi o to czy potrzebujemy wszycy tego czy nie) dostepu do portali spolecznosciowych to tez oczywiscie platne itd...

oni pracuja zebysmy my mieli fun my im dajemy kase i napedzamy zeby udoskonalali to czym sie bawimy

WoT nauczyl mnie jednego to co my sugerujemy..nawet pomagajac np. tworzac jako spolecznosc tlumaczenie i natywna werjse gry. nie musi sie pokrywac z tym co bedziemy uzyskiwac...Wiec bez zludzen chlopcy i dziewczeta:))

-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????
-Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!!

Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy..
@ demonisko

Kolorki, ubranka, tytuły i inne duperelki, które nie wpływają na rozgrywkę. Oby...
Last edited by dibrejker#7114 on Sep 14, 2011, 5:45:55 PM
najlepiej by było, gdyby np gracz mógł posiadać dwie postaci na jednym koncie a jak chce kolejną to niech zapłaci :D i po sprawie :)
duelist Bartosz 37 lvl
"
BigStar wrote:
"
Ugm wrote:
"
BigStar wrote:
ale nie zdradzę swojego builda i swoich spostrzeżeń... może kiedyś :P

Chłopie, zastanów się po co grasz. Dla swojej przyjemności i pielęgnowania e-peen czy żeby faktycznie testować grę?
Może Twoje spostrzeżenia okażą się przydatne w balansowaniu?

No ale nie, po co pisać na forum bety, skoro można tu pochwalić się przed tymi, którzy jeszcze nie dostali klucza...

builda i spostrzeżeń na temat postaci, a nie błędów i niedopatrzeń, źle to odebrane zostało... build i używanie skili niema nic wspólnego z testowaniem gry,
[...]
natomiast to czy np ranger powinien ładować life leach czy inne itemy, to już nie jest w kwestii bety... I nie przyda się w balansowaniu postaci.

Bzdura! Stary, przeczytaj to, co piszesz. Przepraszam, ale to jest tak niedorzeczne, że nie będę wchodził w dalszą dyskusję.

Możesz za to napisać do Chrisa, żeby usunął sekcje Beta Feedback i Beta Skill Feedback z forum, bo to cytuję: "nie ma nic wspólnego z testowaniem gry" oraz "nie przyda się w balansowaniu postaci".
ingame: FeelLuckyPunk standard
Unavailable
hełm z Warlords Mark

Unavailable
A z tym nie wiem co zrobic bo narazie na mojego "marudera" nie wejdzie ani tarcza ani gem z bonusem do spell'i

właściwie to do wykorzystania tylko "przywoływacz" zombie :)
Zhar, Class:Marauder, League:Default
Last edited by Zhar#3991 on Sep 15, 2011, 2:30:51 AM
Some items in this post are currently unavailable.
o dzisiaj wersja "c" patcha wyszła :)
duelist Bartosz 37 lvl

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info