Polish Community

"
pistolet wrote:
chłopie skąd się urwałeś ale puknij się w ten pusty łeb.

No prosze przez ponad 30 lat nie wiedziałem ze mam pusty łeb xD
Jazeli chcesz mnie obrazic to musisz bardziej sie postarac bo mnie forumowe napinki nie ruszaja. Nie o mojej inteligencji takie wpisy swiadcza.

Co do D to chyba moge miec swoje zdanie. No chyba ze mamy tu fanatykow PiS dla ktorych co "przenajswietszy prezes" powie to swiete ;) Zaznaczam duzymi literami dla mniej rozgarnietych. DLA MNIE po d1 moglo by juz d2 nie byc

(znowu zaznaczam ze to joke, dla tych co wszystko na serio biora)

Dobra wracajac do gry. Dzisiejszy drop

Unavailable
Unavailable
Unavailable

gema moge oddac bo musial bym w int troche podladowac zeby go moc uzywac

Zhar, Class:Marauder, League:Default
Last edited by Zhar#3991 on Sep 14, 2011, 10:59:06 AM
Some items in this post are currently unavailable.
Nie miałem zamiaru Ci ubliżać w jaki kolwiek sposób. Po prostu masz swoje zdanie i każdy ma do tego prawo. Jeżeli poczułeś się urażony to wybacz.

Mi bardziej chodziło o ilość sprzedanych egzemplarzy oraz to że do dzisiejszego dnia D2 świetnie się trzyma na battle.net i są ludzie którzy grają ile to już 11lat w ten tytuł? Sam ostatnio wróciłem do grania w 2ke i z taką samą przyjemnością je przechodzę jak kilka lat temu.

TYLE w temacie Diabła, sugeruje wracać do tematu.

Co do PoE co mnie do niego ciągnie, nie wiem czemu ale mam wrażenie że ta gra ma klimat D1, boję się tylko że fabuła i questy nie sprostają...
"
BigStar wrote:
ale nie zdradzę swojego builda i swoich spostrzeżeń... może kiedyś :P

Chłopie, zastanów się po co grasz. Dla swojej przyjemności i pielęgnowania e-peen czy żeby faktycznie testować grę?
Może Twoje spostrzeżenia okażą się przydatne w balansowaniu?

No ale nie, po co pisać na forum bety, skoro można tu pochwalić się przed tymi, którzy jeszcze nie dostali klucza...
ingame: FeelLuckyPunk standard
Pistolet no i fajnie, ze wracamy do normalnej rozmowy :)

Co do fabuły i questow to .... mam nadzieje, ze "dadza rade" ;)
Narazie szczerze mowiac nie zwracam na to uwagi bo bawi mnie "wyrzynanie".
Do tego tak naprawde czekam ....mam nadzieje, ze sie doczekam ...na polska wersje jezykowa bo z moim angielskim ta jak z chinskim. No moze troche lepiej ;)
"
dibrejker wrote:
Jednak ciężki klimat rodem z Diablo 1 jakim charakteryzuje sie PoE to jest to.
PoE ma dobry klimat ale jednak brakuje jej do klimatu z D1. W d1 czuje się mroczna gotycka atmosferę a w PoE po wejściu na piaszczysta plaże ciężko się doszukać takiej atmosfery. Jednak jaskinie i świątynie nadrabiają :)

"
pistolet wrote:
Bo prawda jest taka że nie ma nic co mogło by się obecnie równać z PoE, z gier mmo.
A Quake Live to co? :)

"
pistolet wrote:
To D1/D2 zaczęło wyznaczać trendy na polu arpg (hack'n'slah) wiec takie bzdury to wy możecie opowiadać kolega z piaskownicy.
Równie dobre aRPG wychodziły przed wydaniem d2 przykładowo Revenant i Nox.

"
Zhar wrote:
Co do fabuły i questow to .... mam nadzieje, ze "dadza rade" ;)
Narazie szczerze mowiac nie zwracam na to uwagi bo bawi mnie "wyrzynanie".
Do tego tak naprawde czekam ....mam nadzieje, ze sie doczekam ...na polska wersje jezykowa bo z moim angielskim ta jak z chinskim. No moze troche lepiej ;)
Myślę, że podołają z fabułą. Niebawem na polskim fansite pojawiać się zaczną tłumaczenia :)

A co do wersji językowej to jeśli będzie grało sporo naszych rodaków, to może wyprosimy u Chrisa wersję PL albo zrobimy swoja - w kupie siła :D

Zhar jak lubisz Diablo 1 to zapraszam do wypróbowania moda The Awakening http://diablo1.eu.org

Ps.
Metallica skończyła się na Kill'em All XD [joke]
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Dec 13, 2014, 4:51:36 AM
Hmmm dla mnie Metallica skonczyla sie na MOP a odrodzila na Death Magnetic. Cale szczescie ze nowych Loud'ów nie nagrali :P

Noktis sciagam juz tego MODa.
Żona mnie za ..... powiesi ze tyle przed kompem mam zamiar siedziec hehe.
@Noktis
Raczej chodziło mi o mmorpg a konkretniej action mmorpg, bo przykładowo Mythos zapowiadał się fajnie niby wszystko na swoim miejscu a gra nudzi się po godzinie...

Co do rpgów, przed D2 zgodzę się ale przed D1? Po prostu od Diabła się zaczeła moda na izometryczne action rpgi i 90% gier typu rpg/mmorpg się wzoruje na nim.

Pozdro.
zgadzam sie z przedmowca diablo to jest protoplasta h,n,slashow i az mi sie lezka kreci jak sobie przypomne jak sie gralo 15 lat temu po szkole pare godzinek poki rodzice pozwalali. Tymbardziej podoba mi sie PoE poniewaz przypomina mi klimatem ten klimacik diablo bardziej niz diablo 3 czy torchlight czy titan quest czy grim dawn czy tez inne badziewe w stylu mythos i sacred. na d3 tez czekam ale glownie ze wzgledu na swoje poprzedniczki i skale tej gry moim zdaniem liczba sprzedanych kopii wyniesie ok 10 milionow i pobije wszelkie rekordy jesli chodzi o produkcje tylko na PC.
Witam
Czy ktos z beta testerow wyprobowal nowe skille,ktore zostaly wprowadzone z wersja 0.9.2!
Obejrzalem tylko filmik lumin'a na YT!
http://www.youtube.com/watch?v=ndKmn7pLCW0&feature=BFa&list=SPCB252A855F364FB4&lf=list_related

Chcialbym sie dowiedziec czy dzialaja bez problemu i czy spelnily oczekiwania Was graczy/beta testerow?
Pozdrowki
Dzieki
@tylas
ja niestety jeszcze nie posiadam gemów z powyższymi skillami natomiast dwa z nich już miałem do wyboru za zadania, jednak zdecydowałem się na inne :) ale może będzie fajny drop i wypadną, jeśli tak to napewno napiszę jak się prezentują i czy są "opłacalne"
duelist Bartosz 37 lvl

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info