[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
Siemanko
|
|
1.xXxCzajaxXx
2.23 3.SC 4.Na steam mam 630~ ( Ale przegrałem może 200h ) 5.experienced player 6.Jestem nolifem , siedzę po kilkanaście godzin przed pc :D Pracuje też na komputerze zajmuję się grafiką/modelowaniem. Poza poe grywam też w cs'a :) | |
:) BANITAHC 31lat liga HC ilosc godzin sporo:) experienced player kilka slow o sobie chilloucik i Poe:)pzdr.
|
|
1.FroggyNee ale często usuwam postacie xD
2.22 3.Tylko HC na nowych ligach, SC całkowicie mnie nie interesuje, 0 adrenaliny :D 4.Steam około 600h + grałem jeszcze w poe zanim trafiło na tą wspaniała platformę więc licząc całość +-800h 5.raczej experienced player, coś tam wiem 6.Oj siedzę dość dużo przed kompem, zazwyczaj oglądam twitcha w tle podczas grania :P, studiuje elektronikę, czasu mam dość sporo więc nie ograniczam się do jednego tytułu, m.in. gram w cs'a, pubg. Po za tym chodzę na siłownię, lubię coś zdrowego i dobrego ugotować bo przecież całe życie przed komputerem to grzech. |
|
Siema
nick w grze Noke wiek 25 liga- czekam az o 21 bedzie nowa ilosc godzin - 311 na steamie poza nim niewiem poziom doswiadczenia w PoE beginner's/experienced player cos o sobie - chce poprostu pograc w poe a gildia jest pomocna i moze byc fajna wspolna gra i podpowiedzi bo nadal tej gry nieogarniam do konca gildii potrzebuje na 21 bo lepiej sie startuje jak jest sie w gildii (mozna sie itemkami wymieniac bo niewszystko sie uzywa a drop jest) | |
1.In game name/ Nocarz 2.Twoj Wiek/ 28 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC)/ SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo)/ okolo 300 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) Ciezko stwierdzic cos miedzy beginner a expierienced :) 6.Kilka slow o sobie =] Co tu duzo mowic hmm pracuje sobie bo nikt za siedzenie w domu nie chce placic ;/ weekendy przeznaczam glownie na granie jesli nie mam innych planow :) jestem bezkonfliktowy , lubie pozartowac i posmiac sie z dobra ekipa :) to chyba tyle ^^ nic kreatywnego :D | |
1.davosk
2.25 3.Bestiary SC 4.gram od początku , nie wiem ile 5.veteran 6.lubie zupki chińskie | |
1.HeraldRejn
2.19 3.Only hc :D 4.536. Z czego około 520 na hc 5.Nie wiem xd gdyby nie błąd gry to bym dzisiaj robił atlas na hc o 10rano już pewnie xd 6.Jestem mężczyzną, rasy ludzkiej czyli białej, pochodzę z Polski, a dokładniej z Dolnegośląska :P i mam zamiar zostać żołnierzem. |
|
1 DamonLothHC
2 19 3 Bestiary Hc 4 1k+ gram każdą ligę od talizmana 5 Myślę że experienced player 6 Nazywam sie Sebastian mam duże doświedczenie w tego rodzaju grach | |
Witam
1. Ponimirski 2. 40 3. SC 4. 1000+ 5. caly czas sie ucze:) 6. na luźno :) |
|