[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1.LubS0n
2.24 3.affiction sc 4.na steamie 900h a poza myśle ze z 3k ponad 5.begginer ( wracam po długiej przerwie) | |
1.In game name: acc - domar19842, w grze: dmrafltn
2.Twoj Wiek: 39 3.Liga na ktorej grasz: SC affliction 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): tysiące 5.Poziom doswiadczenia w PoE: doświadczony 6.Kilka slow o sobie: gram dla chillu, oderwanie się od rzeczywistości xD |
|
1.ODDANYY
2.38 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) SC obecna 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 200h 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) Początkujący lvl 88 6.Kilka slow o sobie =] Rafał ze Szkocji gram kiedy moge, dzieci itd.. ;) cały czas eie ucze | |
1.In game name: acc - Regis9k, w grze: Regis_I
2.Twoj Wiek: 27 3.Liga na ktorej grasz: SC Affliction 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): +/- 3 tysiące 5.Poziom doswiadczenia w PoE: doświadczony 6.Kilka slow o sobie: gram zazwyczaj dużo przez pierwsze 3 tygodnie ligi, przeważnie co 2 ligę. A jeśli chodzi o aktywności to różnie. Czasem mapki, czasem bossing, delvy, a czasem i craftowanie mnie pochłonie :D | |
1.Paserek_affliction
2.30+ 3.SC 4.Steam mowi ~6000 ale wlicza w to tez afk 5.Experienced player, szukam klanu ktory pomoze mi jakos wejsc na wyzszy poziom umiejetnosci. Potrafie dojsc sam do etapu endgame, gdzie jestem w stanie ubic eldera, sirusa itp. ale brakuje mi chyba jakiegos kroku, ktory pomoze szybciej farmic currency zeby bylo mnie stac na mega fajne itemy i zeby pocrafcic jakies fajne rzeczy itp. 6.Programista, ojciec 3-letniego syna, glownie gram wieczorami jak rodzina idzie spac, gram ligii glownie, w przerwach miedzy ligami mnie nie ma zbytnio online. | |
1.WIDMO_
2.33 3.Liga SC 4.5 000 5.experienced player 6.WItam mam na imie Adrian gram codziennie w poe ostatnio tylko na SC jestem lesbijką xP | |
Dzień dobry,
1. QuerioSs, 2. 24 lata, 3. Gram na lidze SC Affliction, 4. Godzin mam około 100, 5. Jestem początkujący, 6. Szukam ludzi którzy by pomogli radą, z czasem na granie to mam ale pracę też mam więc w tygodniu jest różnie, samemu w poe da radę grać ale jednak lepiej zawsze z kimś ;D | |
1.In game name: xXLastAffiChamoXx
2.Twoj Wiek : 33 3.Liga na ktorej grasz : SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE : Ciężko powiedzieć konto mam od 2016, pewnie kilka tysięcy. 5.Poziom doswiadczenia w PoE : experienced player++ 6.Kilka slow o sobie : Karol, grywam dużo z początkiem ligi jak wiekszość głównie blighty,expe i harvesty. |
|
1.In game name: acc - letmepku, w grze: Kasumisan, Argarot
2.Twoj Wiek: 38 3.Liga na ktorej grasz: SC affliction 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): duzooo ... 5.Poziom doswiadczenia w PoE: obyty 6.Kilka slow o sobie: grm POE z przeszlo pol roku samemu troche nudno czaem przydala by sie jakas pomoc xD | |
1.In game name: acc - Pirat31, w grze:aktualnie BerserkPirat
2.Twoj Wiek:45 3.Liga na ktorej grasz: SC affliction 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): ok. 3500h 5.Poziom doswiadczenia w PoE: doświadczony 6.Kilka slow o sobie: gram dla rozrywki , dotąd bez gildii , ale myślę że czas zacząć nowy rozdział i pograć w grupie:). |