[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
OFD
Last edited by Konstruktor89L on Nov 26, 2017, 7:11:12 AM
|
|
in game name: Sebj
wiek: 24 Liga na ktorej grasz: SC Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) 145 Poziom doswiadczenia w PoE: beginner Kilka slow o sobie: Jestem spokojnym graczem, ktory chcialby pograc w grpie | |
1.In game name: VanGatzek
2.Twoj Wiek: 47 (nie wiem czemu każdy robi wtedy wielkie oczy i mówi, że dawał mi 10 mniej ;) 3.Liga na której grasz: Harbinger SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE: skromne 50 5.Poziom doświadczenia w PoE: początkujący 6. Lubię H&S. Przygodę z nimi zacząłem dawno temu od Dialo 2 na BN, W PoE czytam poradniki i dochodzę do niektórych rzeczy metodą prób i błędów. W tygodniu pracuję i to na zmiany, więc dłużej grać mogę tylko w weekendy. | |
1.In game name: LePopmieh
2.Twoj Wiek: 23 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC): Harbinger SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): 443 5.Poziom doswiadczenia w PoE: Doświadczony 6.Kilka slow o sobie: Lubię czasem pograć po nocy :) | |
1. Ign : Winterrex
2. 26 3. Harbringer SC 4. 100 5. Początkujący 6. Hej, jestem Michał kiedyś sporo grałem w Diablo, ale Poe mnie urzekło i mam ochotę spędzić w tej grze trochę czasu oraz nauczyć się nowych rzeczy od bardziej doświadczonych osób. Pozdrawiam | |
1.In game name: SrogaLoszka
2.Twoj Wiek: 27 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC): Abyss 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): 130 5.Poziom doswiadczenia w PoE: Niedoświadczony 6.Kilka slow o sobie: Gry traktuje jak formę relaksu, a gry online w szczególności. | |
Nick: PancioMaster
Wiek 25 lat. Liga Abyss Ciężko określić, gram zazwyczaj codziennie od startu ligi. Poziom niedoświadczony Kilka słów o mnie.. Gram dla zabawy/relaksu, jeżeli to nie problem, to chętnie dołączę. Pozdrawiam ;> |
|
1. zwyklygosciu
2. 22 lata 3. Abyss SC 4. na steamie 1700+ na standalone będzie około 500 5. no wiem co jest 5 w grze 6. uwielbiam memeski, studiuję norweski, mam depresję, a grę traktuję jako ucieczkę | |
SkankW
43 abbyss soft nie wiem średnio raczej slabo jeśli chodzi o tłumaczenie lubie panienki alkohol i dobra zabawe ale jestem min 3-5 razy w tygodniu PS. chętnie pomagam i szukam pomocy w miare oczywiście możliwości... | |
Czołem ekipa =)
1.DonDomke 2.25 3.Abyss SC 4.996 godzin (specjalnie podliczyłem) 5.Weteran 6.Ostatni rok magisterki z chemii, mam psa, oglądam NBA, chodzę na siłownie i wspinam się na ściance :) Wiem, że rekrutacja jest zamknięta, ale jakby się zwolniło miejsce to czekam na odzew. Pozdro =) Last edited by domke on Feb 1, 2018, 5:10:48 PM
|