[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
" jezu jak czytam to nie wierze dopiszcz jeszcze ze chodze do kościoła! | |
PODANIE
1# muj nick na disckordzie Serek1994PL(DAWID) 1. TOBIZABIJAKA 2. 23 3. Abyss League (SC) 4. 20- 40 Godz 5. beginner's |
|
Ponownie otwieramy rekrutacje
| |
1.AnviloOo
2.30 lat 3.standart 4.300 5.dlugo nie gralem wiec duzo rzeczy musze sobie przypomniec 6.grywam na tyle ile czas mi pozwala po pracy i w czasie wolnym. | |
1.In game name : Paknar na standarcie
2.Twoj Wiek 19 rocznikowo 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) na standarcie ale zamiar mam na nowej lidze 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) okolo moze z 40h 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) beginner's 6.Kilka slow o sobie =] Lubię grać w gry i niedawno kupiłem sb nowy komputer więc mam więcej możliwości i dzięki czemu moge teraz sb grac w poe :) a poza tym to interesuje sie wedkarstwem o dziecka | |
1.AbyssMeIn
2.26 lat 3.Aktualna Softcore 4.300h 5.experienced player 6.W poe grałem jeszcze w otwartą betę kiedy była jeszcze mega drewniana, bo rozczarowaniu diablo 3 wróciłem do tej gry i zaszokował mnie poziom rozwoju oraz community tej gry, więc zostałem na dłużej. :) W prywatnym życiu jestem projektantem, na POE poświęcam parę godzin w tygodniu. Liczę na przyjęcie i do zobaczenia w grze |
|
Nick: kooowi
30 lat Ino gram nowe ligi SC Ponad 1000 godzin w POE Experienced Player Coś o sobie ? Oglądam Ovviego na twitchu, stary koń ze mnie a jeszcze w takie giereczki gram. Ostatnią ligę grałem solo bo ekipa mi się wykruszyła i poszukuję ekipy do wspólnego grania. | |
1, ShaDeNxHajsik
2, 17 lat . 3, SC/HC . 4, ok,1500 godzin . 5 Veteran . 6. Cześć , mam na imię Szymon i interesuje się , jeśli tak to można nazwać ,,kulturystyką'' przez co sam lubię ćwiczyć , ale moim głównym hobby są gry , w przyszłości zamierzam iść na studia informatyczne i pracować w miejscu związanym z e-sportem . | |
1.KesonTS
2.19 3. Na ligach SC 4.Około 1400h 5. experienced player Mam na imię Przemek.W PoE grałem z kumplami ale oni teraz sobie troszkę odpuścili na rzecz innych gierek a ja pozostałem wierny PoE, lecz gra solo nie jest taka zabawna jak gra w kilku.Ogólnie jestem w trakcie edukowania się(techinkum elektryczne), a z moich zainteresowań to głownie piłka nożna, ale można pogadać ze mną również na inne tematy.Czasami gram też w LoLa, ale to zazwyczaj pod koniec ligi w PoE | |
1. puck9
2. 29 3. hc (czasami sc z kolegom ale rzadko) 4. 1500 + 5. experienced player 6. Grałem w diablo 1 i 2 (hc) Pracuje w budownictwie wykończeniówka. |