[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .

"
OFD

jezu jak czytam to nie wierze dopiszcz jeszcze ze chodze do kościoła!
PODANIE

1# muj nick na disckordzie Serek1994PL(DAWID)
1. TOBIZABIJAKA
2. 23
3. Abyss League (SC)
4. 20- 40 Godz
5. beginner's
Ponownie otwieramy rekrutacje
1.AnviloOo
2.30 lat
3.standart
4.300
5.dlugo nie gralem wiec duzo rzeczy musze sobie przypomniec
6.grywam na tyle ile czas mi pozwala po pracy i w czasie wolnym.
1.In game name : Paknar na standarcie
2.Twoj Wiek 19 rocznikowo
3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) na standarcie ale zamiar mam na nowej lidze
4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) okolo moze z 40h
5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) beginner's
6.Kilka slow o sobie =] Lubię grać w gry i niedawno kupiłem sb nowy komputer więc mam więcej możliwości i dzięki czemu moge teraz sb grac w poe :) a poza tym to interesuje sie wedkarstwem o dziecka
1.AbyssMeIn
2.26 lat
3.Aktualna Softcore
4.300h
5.experienced player
6.W poe grałem jeszcze w otwartą betę kiedy była jeszcze mega drewniana, bo rozczarowaniu diablo 3 wróciłem do tej gry i zaszokował mnie poziom rozwoju oraz community tej gry, więc zostałem na dłużej. :)
W prywatnym życiu jestem projektantem, na POE poświęcam parę godzin w tygodniu. Liczę na przyjęcie i do zobaczenia w grze
Nick: kooowi
30 lat
Ino gram nowe ligi SC
Ponad 1000 godzin w POE
Experienced Player
Coś o sobie ? Oglądam Ovviego na twitchu, stary koń ze mnie a jeszcze w takie giereczki gram. Ostatnią ligę grałem solo bo ekipa mi się wykruszyła i poszukuję ekipy do wspólnego grania.
1, ShaDeNxHajsik
2, 17 lat .
3, SC/HC .
4, ok,1500 godzin .
5 Veteran .

6. Cześć , mam na imię Szymon i interesuje się , jeśli tak to można nazwać ,,kulturystyką'' przez co sam lubię ćwiczyć , ale moim głównym hobby są gry , w przyszłości zamierzam iść na studia informatyczne i pracować w miejscu związanym z e-sportem .
1.KesonTS
2.19
3. Na ligach SC
4.Około 1400h
5. experienced player
Mam na imię Przemek.W PoE grałem z kumplami ale oni teraz sobie troszkę odpuścili na rzecz innych gierek a ja pozostałem wierny PoE, lecz gra solo nie jest taka zabawna jak gra w kilku.Ogólnie jestem w trakcie edukowania się(techinkum elektryczne), a z moich zainteresowań to głownie piłka nożna, ale można pogadać ze mną również na inne tematy.Czasami gram też w LoLa, ale to zazwyczaj pod koniec ligi w PoE
1. puck9
2. 29
3. hc (czasami sc z kolegom ale rzadko)
4. 1500 +
5. experienced player
6. Grałem w diablo 1 i 2 (hc) Pracuje w budownictwie wykończeniówka.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info