Turkish Corner

Türk köşesi olması mükemmel olmuş.3 arkadaşımla birlikte başlıyoruz oyuna bakalım becerebilecek miyiz.
Ben de varım beyler. Yeni başlıyorum ancak 2 çift el silah kullanabilen ve silahlarla mükemmel ahenkle adam kesen adeta dans eden bir karakteri oynamak istiyorum. Sizce hangisi uygun bana?
71 lvl elemental rangerımı bıraktım physical kasıyorum yeni açtım. benimle birlikte oynamak isteyen varsa çekinmeden ekleyebilir soru sorabilir beraber kasabiliriz elimden geldiğince yardımcı olurum :)
Beyler uzun zamandır PoE oynamıyorum. Sınavların ardından geri döndüm ve en baştan karakter kasmaya karar verdim. Witch'den sonra Ranger iyi gelecek gibime geliyor. Fakat aklımda bir ton soru var;

1) Şuanda Ranger'ların durumu nedir? Nerflerle güçsüzleştirdiler mi acaba?
2) DPS Benim için oldukça önemli. Bu isteğime göre en iyi build acaba hangisidir?(Mümkünse link de atarsanız sevinirim)

Şimdiden çok teşekkürler, PoE'ci dostlarım!..
Rangerlarla pek alakam yok ama LA rangerin yeni patchle costugunu duydum.
IGN: CastleM
"
Caste wrote:
Rangerlarla pek alakam yok ama LA rangerin yeni patchle costugunu duydum.

Sağol dostum bilgilendirme için :)
tecrübeli olan kisi var mi burda ? benim baya tecrübem var ve onslaughta baslamak istiyorum. benimlen beraber oynamak isteyen arsa haber versin :D
IGN: ISeppukyu
Slm Arkadaslar,

Standart League Marauder oynuyorum.
Bu köseyi daha önce bulsaydim keske ;)
Map'leri kasmak icin bir grup ariyorum. Oynamak
Isteyenler eklesin lütfen.
IGN : EziOoO_
Selam arkadaşlar ben 44 level shadow'um şu ana kadar iyi gidiyordum cruel act 3 zorlanmaya başladım saldırı hızımda düşük multistrikeye ihtiyacım var multistrike'in düştüğünü bildiğiniz bir map varmı varsa paylaşırmısınız ?
Kungfu
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım. Sistem gereksinimlerim yeterli olmasına rağmen oyunu oynayamıyorum pc donuyor, karakterim hareket etmiyor. Ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info