Turkish Corner

selam arkadaşlar bende Diablo ya alternatif olarak oyuna bir göz atmak istedim. Şu Shop kısmına biraz aklım takıldı burdan alışveriş yapan arkadaşlar varmı?
konu arkalarda kalmasın ^^
71 lvl elemental rangerım. beraber map/docks farmlıcak grup arıyorum ^^
aslinda ts acsak da duzenli olarak oynayanlar bulussa keyifli olabilir..

kac kisi gelir?
ses verin beyler ^^
Herkese selam..Arkadaşlar oyunda bildiğiniz üzere loot ortak bu nedenle rastgele insanlarla farm atmak pekte cazip değil..Benim aradığım şey yaşça yada mental olarak belli bir olgunluğa erişmiş arkadaşlarla doğru düzgün zevkli oyun oynamak..62 lvl phy damage ranger'ım var.Şuan merciless act 3 kasmakta heleki oyunun kendi bağlantı sorunlarından ötürü ölümler bolcana:D Bundan ötürü act 3 oynarsamda sırf item farmlamak için oynuyorum yoksa exp için mecburen şimdilik act 2'deyim..İsmim Bora istanbulda marmara üniversitesinde okuyorum 25 yaşındayım..Aynı mantıkta arkadaşlar varsa ve yakın lvl karakterlerimiz varsa beraber oynamak isterim..Siteye ve oyuna günlük giriyorum(Hernekadar şuan finallerin yaklaşmasından ötürü bu durum biraz değişicecek olsada)Oynamak isteyen varsa burdan yazsın ekleşelim...
ing:Jamirryo
Last edited by Holyjustice on May 15, 2013, 10:57:43 AM
Merhabalar,

Bende yeniyim arkadaşlar. Adım Kemâl. :)
S.a. gençler,

Paysafecard çıkınca birşeyler alayım dedim. Ama, şimdilik Türkiye'den alınan pinlerle alamıyormuşuz. Haberiniz olsun dedim, sonra benim gibi üzülmeyin :( .

0o
28 lv den sonra pvp yokmu vs atmak istiyom :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info