Turkish Corner

arkadaslar tek basıma oynamaktan sıkıldım.Benim gibi muhabbet edip oynamak isteyen varsa strongarph eklesin.62 lvl rangerım var merciles act2 deyim zorlanmaya basladım baya ne yapmam gerektigini söyleyebilcek tecrubeli arkadaslların bilgisine de ihtayacım var. Herkese iyi oyunlar..
merhaba arkadaşlar 68 lvl elemental rangerım. merciless act3 deyim fakat act2 farmlıyorum daha act3 ü rahat yapamadığım için. Beraber oynamak isteyen olursa ya da sorunuz varsa eklemekten elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
Last edited by gobeklimarul on Apr 15, 2013, 11:07:47 AM
arkadaşlar bu elemental nasıl yapılır?bi yardım,default attack,pyshcial damage bi yerden sonra bi işe yaramıyo...nasıl elemental damage ekliyoruz?????
Merhabalar, ben oyuna 1 hafta kadar önce başladım, ve son 2-3 gündür oynamamı engellicek büyüklükte lag sorunu yaşıyorum.Mesela pota basıyorum 3-4 saniye sonra kullanıyor hareketlerimde vuruşlarımda gecikme yaşıyorum.İnternet hızımda bi sıkıntı yok league of legends oynuyorum onda ping sorunum yok.Acaba nedendir veya çözümü nedir?
"
o2kan wrote:
arkadaşlar bu elemental nasıl yapılır?bi yardım,default attack,pyshcial damage bi yerden sonra bi işe yaramıyo...nasıl elemental damage ekliyoruz?????

itemlarında flat elemental damage olursa her vuruşuna eklenir o. Onun dışında bazı skiller direk elemental damage vurur. Lightning arrow, ice shot vs.
.
Last edited by verkodiablo on Apr 17, 2013, 7:56:15 AM
Selamlar...
Closed betadan beri oyunu solo oynuorum.
Su an dual spark totem with kasıorum lvl 72 civarıyım.
Oyunu bilen, benim gibi daha cok gunduzleri kasan lvl 70 + beraber guvenerek map farmlayabilecegim + haftalık yarısta beraber oynayabilecegim turk oyuncu arıorum.
İlgilenen arkadaslar ingame : Boredofdying
bise sorcam ben lwl 38 rangerim ...lwl kasılcak yer kalmadı siz nasıl öyle 60-80 lerde oluyorsunuz ? :D farm lara katılıyorum ama oda hep act3 dock bölümü...oraya 2 defa girdigimde 1 lwl alıyorum..sizde öyle mi yapıyorsunuz yoksa benim bilmedigim daha hızlı kasılmamı var ? :D
DogukanOz nickim friend listte ne kadar türk okadar keyifli oyun arkadaşlar eklerseniz sevinirim
yılmazın yanına bende geldim :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info