Polish Community
Co do karty, musi mieć obsługe Pixel shader 3.0, bez tego nie pójdzie gra.
Co do OP nova buildów, to wszystko się wyrównuje na najwyższym poziomie trudności (rought?, nie pamiętam teraz, a nie chce mi się szukać, jeśli się pomyliłem, nie obrażę się jak mnie ktoś poprawi). Zakładając że gra jest uproszczona (trudność jest niższa niż ma być, dla wygody testerów) to można wnioskować że ice build nie jest OP, co do shock...zgodze się że przegina. Co do rangerów, z tego co widzę, sam nim zamierzam grać, i poprosiłem kolegę (nagrywającego filmy na YT) aby mi przybliżył skille, to co do eavsion się zgodzę, jednak z tymi skillami(jeśli idzemy w bow) mobek nie powinien nawet dojść do nas... mamy odnogi "speed"->dmg bow->STUN->stun duration->pierce->knockback, zakładając do tego jeszcze support gemy (tego samego typu, stun,knockback, piercing) mamy postać (nie z aoe co prawda, bo strzela kierunkowo) wystrzeliwującą multi strzały które przebijają wroga, dają mu efekt stun i odrzucają go do tyłu... być może wina nie leży w Rangerze, a w ludziach którzy nim grają? (nie obrażając nikogo, jeśli uraziłem to przepraszam) BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
korzystajac z mozliwosci do bety dzis zapraszam BigStara
przyjemnego polowania na bugi i mobki :) ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
No i takim oto sposobem klucze krążą między polakami :> Dobra robota i miłej gry BigStar.
"For courage you have to pay,
Fear is for free." | |
bardzo ci dziękuje! Bardzo, bardzo, wielki banan pojawił się na mojej twarzy:) (uśmiech)
Oczywiście to nie zmieni mojej aktywności i chęci pomocy. Teraz jednak będę mógł pisać nie "z tego co widziałem u innych" tylko "z mojego doświadczenia" :D Również polecam forum polskie, które ma Noktis w opisie, znajdziecie tam ciekawe info co do kluczy (trzymać kciuki :D ) Sam też przekaże klucz, jeśli go otrzymam. BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 6, 2011, 11:06:15 AM
| |
Dobry wybór, athcore! ;)
Gratuluję i życzę przyjemnego testowania ;) I przy okazji zachęcam do zadawania pytań i brania udziału w merytorycznych dyskusjach w ramach tego wątku (czekający na klucz), a także do dzielenia się opinią i w ogóle pisania nt. wrażeń z gry (betatesterzy). Dla wielu angielski pisany to jednak duża bariera i łatwiej podyskutować tu niż na forum bety. Taka mała sugestia ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Gratulacje BigStar :) milej gry :) coraz wiecej Polakow juz jest beta testerami przez co wzrasta szansa dla reszty rodakow na klucz ;)
Cromka - Marauder lvl 20 HC League
| |
Gratulacje BigStar dzis padl dobry wybor :D
| |
Gratulacje :) a ja zapomniałem założyć kanał na TS3, o mój Boże :D
| |
grats bigstar:)
ogladalem gameplay'e na you tube wystawione przez Lumin'a i koles spontanicznie podchodzi do gry!Podobalo mi sie duzo smiechu bylo podczas ogladania:)do tej pory wystawil 14 odcinkow! Polecam dla tych co nie sa beta member: http://www.youtube.com/watch?v=kucFP3wN3Eo&feature=list_related&playnext=1&list=SPCB252A855F364FB4 Last edited by tylas on Sep 6, 2011, 1:35:01 PM
| |
Pytanie do tych co sa juz beta memberami czy klucze dostaje sie do rozdania po 1 dziennie?
|