Polish Community
no i czekamy dalej na kluczyk,już mnie leb boli
| |
to szybko sie poddajesz ;) Ty masz konto od 28 sierpnia, a niektorzy tutaj zakladali konta pare miesiecy wstecz i nadal nie maja kluczy ;)
Cromka - Marauder lvl 20 HC League Last edited by Cromka on Sep 3, 2011, 8:52:33 AM
| |
wiem wiem,że niektorzy zaslugja na niego bardziej niz ja,ale na obrone mam to,ze mam niesamowite parcie na ta gre hehe
| |
Oczywiście nie chce wyjść na chama... ale pewnie tak się stanie. Nie piszę tego złośliwie (więc proszę by tego nikt tak nie odebrał)
To że ktoś ma konto wcześniej wcale nie świadczy o niczym... znaczy to tylko tyle, że wcześniej niż Ja/My/Wy się dowiedział o tej grze, osobiście nie szukałem gry, to ona znalazła mnie (przez znajomego) co nie znaczy że jakbym nie wiedział o niej np we wrześniu tamtego roku, to bym się nie zapisał... Osoby które udowodniły że się interesują grą są teraz albo moderatorami, albo alpha member'ami, reszta powinna być traktowana tak samo (veterani już mieli swój licznik, jeśli przez tyle czasu nie potrafili sobie znaleźć kolegów...jeśli rzeczywiście się interesowali grą, którzy mieli beta testera, a teraz otrzymają keya... tzn tylko tyle że się nie starali...) Wiem jak to zabrzmiało, ale nie mam tutaj wrogich zamiarów do nikogo.I jest to tylko moje zdanie i nie każę nikomu się ze mną zgadzać, czy popierać. BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 3, 2011, 9:09:21 AM
| |
" przeciez wiem , przegladam w koncu forum kilka razy dziennie , poza tym jestem weteranem kolejek po mieso i innych kolorowych telewizorow pralek itd za starych dobrych czasow , takie czekanie mnie nie przeraza :P heh to dopiero byly czasy grudzien snieg na metr -30 mrozu 4 rano ... :D " sam sie dowiedzialem o grze z 2 dni wczesniej przed zalozeniem konta, z wczesniejszych mmo hack'n'slash znalazlem mythos i drakensang, ale ten ostatni srednio mi podchodzi , grywalnosc spoko ale brak handlu pomiedzy graczami odstrasza mnie od gier mmo, a kiedy znalazlem strone PoE , poczytalem sobie to co bylo dostepne, i odrazu poczulem sie jak w domu klimat starych roguelikow + diablo pierwszy i jedyny sluszny, w sumie to nie przychodzi mi za wiele tytulow na ktore sie napalilem jeszcze przed premiera ====================== win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ Last edited by athcore on Sep 3, 2011, 9:32:58 AM
| |
W sumie jak działają te losowania?
System sprawdza czy ktoś często się loguje/czyta forum/pisze posty/etc, czy jest to dzieło całkowitego przypadku? | |
niby osoby aktywne mają większe szanse na wylosowanie...tylko co z tego, jak na każdą osobę aktywną, jest przykładowo 200 nie aktywnych kont, założonych i zostawionych jednego dnia...
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
" I od tego czasu czekasz na zaproszenie do PoE, przeglądając forum kilka razy dziennie? Jestem pod wrażeniem Twojej wytrwałości. Zdecydowanie masz pierwszeństwo w kolejce do cb. Napisze do Chrisa w tej sprawie albo oddam Ci moje konto gdy tylko dostane zaproszenie :P | |
tak sobie wlasnie pomyslalem , skoro jednak troche polskojezycznych graczy jest to moze by zagadac z GGG o polskiej lokalizacji? gdyby calosc tekstow podzielic na zapalencow to nawet majac na codzien prace rodzine jako community daloby rade to zrobic
======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ | |
co do nieaktywnych konto to temat rzeka - mozemy caly czas krytykowac ten system rozdawania kluczy i narzekac ze dostaja je osoby, ktore nawet z nich nie skorzystaja, jednak nie zmienia to faktu ze i tak nic z tym nie zrobimy.
@up jezeli sie nie myle to ktos na poczatku tego tematu napisal, ze Chris utworzy polskie podforum jezeli bedzie to potrzebne Cromka - Marauder lvl 20 HC League Last edited by Cromka on Sep 3, 2011, 9:39:44 AM
|