Polish Community
" Na święta dostaniecie OB ;) |
|
Oby oby, czekam od kwietnia. A tak ... to byłyby piękne święta :)
'Cause Im in Beast Mode
|
|
"czy tak ciężko jest uzbierać 30 zł? nie czaje tego kompletnie | |
" Dokładnie, ja sobie kupiłem klucz wyszło mnie 32 zł. więc uważam, że koszt nie jest jakiś tragiczny. | |
1
| |
" " Panowie Panowie, tu nie o kwotę się rozchodzi. Większość czeka po prostu na otwartą grę, bo przecież miała być na termin X, - większość pomyślała: a poczekam skoro to parę dni...za jakiś czas okazuje się że jednak wyjdzie na termin Y, ale i tu byłoby głupio kupić klucz gdy za kilka dni gra będzie już za free (oczywiście plus taki że 100pkt na sloty) a jeszcze inni liczą na farta. Mi się przyjemnie grało na public weekendach, przyjemniej niż w d3. Więc ja już nie czekam i nie liczę na farta [mam nadzieję tylko że nie będę musiał za długo czekać na klucz ] :] 'Cause Im in Beast Mode Last edited by Prithvijaj on Oct 8, 2012, 12:45:32 PM
|
|
Dopiero grając w PoE widać jak bardzo uproszczone jest Diablo 3 i jak podążyło nie w tą stronę w którą należało.
Last edited by Mirkus on Oct 8, 2012, 12:23:16 PM
| |
Jest taki bałagan że w końcu nie wiem, usuwają te postacie ? Czy po prostu je przenoszą ?
| |
Przenosza do Legacy.
| |
Postacie zostały przeniesione do lig "Legacy" i "Hardcore Legacy".
W związku z wprowadzonymi zmianami w mechanice gry, twórcy potrzebują danych, które to nie mogą zostać przesłane na podst. postaci utworzonych przed ich wprowadzeniem. Dotyczy to głównie oddziaływania systemu "resistances penalties" na różnych, następujących po sobie poziomach trudności. Twórcom zależy na tym, by zarówno początkujący jak i doświadczeni (czyt. tacy, którzy już wcześniej doszli do poziomu End Game) gracze opowiedzieli im, jak wygląda konstrukcja i rozwój postaci od poziomu Normal do End Game, w przypadku różnych klas postaci i build'ów, w zmienionym środowisku gry. Pomoże im to też w zbalansowaniu zmian takich jak wprowadzenie nowego ataku u Brutus'a, a także w uzupełnieniu danych związanych z wprowadzeniem innych wcześniejszych zmian. Last edited by Skelecross on Oct 9, 2012, 9:42:38 AM
|
|