Polish Community

Kurcze macie rację, to jest dodanie kolejnej postaci, ech tak to jest jak się zasugeruje opisem obok i nie przeczyta ze zrozumieniem :D
Nic trzeba będzie w kółko latać do miasta i opróżniać plecak.

A czy coś wiadomo o powiększaniu plecaka ? Czy mają zamiar coś wprowadzić, albo może jest jakiś item do zdobycia ?
Sądzę, że gdyby kwestia wydanych na to punktów była bardzo paląca, to support gry nie będzie robił problemów z ich zwrotem i cofnięciem tego zakupu. Limit 24 albo 25 postaci naraz naprawdę ciężko osiągnąć, u mnie wynika on głównie z mojego lenistwa ;)

A co do rozbudowy ekwipunku albo wprowadzenia czegoś w stylu Kostki Horadrimów to raczej nie ma takich planów, polityka "itemowa" w tej grze jest taka, żeby zbierać tylko to, co naprawdę potrzebne, porównywać na bieżąco, zastanawiać się co zabrać, a co wyrzucić. I tak miłym akcentem jest to, że w jednym z ostatnich patchy zmniejszyli ilość miejsca, jaką w ekwipunku zajmują małe jednoręczne bronie - wcześniej było to 6 slotów (3x2), teraz 3 (3x1).

Zatem nie ma rady - trzeba dużo biegać do miasta :) Ewentualnie mogę podpowiedzieć, że po wzbogaceniu się trochę w cenne Currency Items warto rozejrzeć się w handlu za białym gemem Portal, który pasuje do gniazd każdego koloru i daje zaklęcie otwierające TP nielimitowaną ilość razy, w związku z czym nie traci się na to cennych zwojów.
Drop kamienie teleportacyjnych został mocno okrojony po którymś z ostatnich patchy. Jeszcze w Legacy miałem ich całą furę teraz w Defaultcie zaledwie 2 na 4 postacie >_> W sumie chomikowanie teraz za bardzo nie ma sensu bo wipe coraz bliżej ^^
IGN:
-old_coyote
-kukulkan_
"
Wulfgarr wrote:
"
XaRaDaS wrote:
"
misza2909 wrote:
Takie powiększenie dotyczy ilości "okienek" w skrytce, a nie slotów w plecaku. Standardowo każdy gracz otrzymuje cztery "zakładki" (okienka) w skrytce ponumerowane od 1 do 4, a po zakupie we wszystkich ligach powinna się pojawić zakładka z numerem 5.

Pozdrawiam :)

Chyba nie do końca, bo są dwie opcje kupna, jedna to Extra stash Tab, a druga to Extra character slot i w przypadku pierwszego powinno się zwiększyć ilość w skrytce, a w drugim przypadku powinna chyba się zwiększyć ilość miejsca w plecaku. Chyba że to na razie nie działa :D

extra character slot to brzmi jak slot na samą postać. tzn załóżmy ze konto może mieć 3 bohaterów, kupując slota możesz mieć 4

Zgadza się, obecnie bodajże niema limitu postaci, chodź był chyba do którejś wersji ograniczając postacie do czterech na konto? w każdym razie jest to dodatek w sklepie nie bez powodu i zapewne będzie taki limit na finalnej wersji, co nie wpłynie znacząco na rozgrywkę ;)
Witam polakow jak dlugo sie czeka na klucz i kiedy zaczyna sie open beta?
beta key proszę :) ?
Serdecznie zapraszam wszystkich na mój stream z gry w PoE, który rozpocznie się dzisiaj około 19:40 czasu polskiego i potrwa do ok. 21:00-21:30. Będę grał Duelistem (obecnie na poziomie 69) i spróbuję zmierzyć się z kilkoma mapami :)

http://www.twitch.tv/MiszaGramBoLubie

Pozdrawiam :)
Mam pytanko.

Skąd zdobyliście klucze? Z timera, z jakiegoś konkursu czy kupiliście? Bo ja na swój się chyba nie doczekam do open bety ;/
Ja sie zarejestrowałem w maju a dostałem go w lipcu ;P

Mam pytanie, czy jest w planach opcja resetu całego drzewka umiejętności ? :)

Pozdrawiam :) Mój nick w grze Nabassu :)
"
weedsmoka wrote:
Witam polakow jak dlugo sie czeka na klucz i kiedy zaczyna sie open beta?

Na klucz się czeka np. od maja jak ja, ale są i goście co czekają ponad rok.
Co do open bety "It is still our plan to enter Open Beta during 2012." (cytat z najnowszego newsa) - czyli pewnie wiosna 2013 ;p
Burn all the orbs!

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info