Polish Community

Dzisiaj pierwszy raz po 44 poziomach trafiłem na Ice Shot, super sprawa, a jeszcze lepsza animacja. Polecam. Zmieniłem wreszcie poison arrow bo już zaczynało mnie nudzić...
Tak długo czekam na invite do bety że aż zpomniałem o tej grze -.-'
Ja niestety nie zagram ;( , za słaby lapek a pc poszedł do śmieci ... Brak kasy na nowy ... Fuuck !
jaki lapek?
podaj parametry
procek 1,5 intel celeron , 760 ramu xD grafa jakaś mobile intel 915 GM/GMS,910 GML ... on już ma swój wiek więc wątpie że Poe na nim pójdzie ;) , myślę że 2 miesiące i po wypłacie pociągnę się na PC'ta ;)
Witam serdecznie, zakupiłem sobie klucz ostatnio i w sklepie za pkt. kupiłem powiększenie plecaka, ale to nie działa chyba, bo nadal mam tyle samo slotów. Gdzieś się to uruchamia ??
Takie powiększenie dotyczy ilości "okienek" w skrytce, a nie slotów w plecaku. Standardowo każdy gracz otrzymuje cztery "zakładki" (okienka) w skrytce ponumerowane od 1 do 4, a po zakupie we wszystkich ligach powinna się pojawić zakładka z numerem 5.

Pozdrawiam :)
"
misza2909 wrote:
Takie powiększenie dotyczy ilości "okienek" w skrytce, a nie slotów w plecaku. Standardowo każdy gracz otrzymuje cztery "zakładki" (okienka) w skrytce ponumerowane od 1 do 4, a po zakupie we wszystkich ligach powinna się pojawić zakładka z numerem 5.

Chyba nie do końca, bo są dwie opcje kupna, jedna to Extra stash Tab, a druga to Extra character slot i w przypadku pierwszego powinno się zwiększyć ilość w skrytce, a w drugim przypadku powinna chyba się zwiększyć ilość miejsca w plecaku. Chyba że to na razie nie działa :D
W takim razie to ja źle zrozumiałem :)

"Extra character slot" daje możliwość stworzenia jednej postaci więcej. Ja tworzę całą masę niskolevelowych postaci (eksperymentalne buildy, do wyścigów itd.) i parę razy zdarzyło mi się już, że przy tworzeniu kolejnej pojawił się napis, że osiągnąłem maksymalną ilość postaci jakie mogę jednocześnie posiadać i muszę jakąś wykasować, żeby stworzyć nową. Według moich obliczeń normalnie można mieć naraz max 24 albo 25 postaci, po tym zakupie o jedną więcej.

Tak się przynajmniej domyślam (na podstawie opisu i moich obserwacji), bo nigdy nie korzystałem z tego ulepszenia :)
Last edited by misza2909 on Oct 5, 2012, 6:09:37 AM
"
XaRaDaS wrote:
"
misza2909 wrote:

Chyba nie do końca, bo są dwie opcje kupna, jedna to Extra stash Tab, a druga to Extra character slot i w przypadku pierwszego powinno się zwiększyć ilość w skrytce, a w drugim przypadku powinna chyba się zwiększyć ilość miejsca w plecaku. Chyba że to na razie nie działa :D

extra character slot to brzmi jak slot na samą postać. tzn załóżmy ze konto może mieć 3 bohaterów, kupując slota możesz mieć 4
@wulfgar_red

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info