Polish Community
MrVic stary ja się zarejestrowałem 30 maja i nadal nic :D
| |
A do open bety z pewnością jeszcze długo ...
| |
" A na początku roku były głosy, że ruszy w maju... Może znowu sypną trochę kluczy dla przyjaciół to trzymajcie rękę na pulsie. Napewno zaraz je rozdamy. | |
" Jak na razie ja słyszałem że sierpień ale zrezygnowali z tej daty, obecnie mamy koniec września, pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje że mnie wylosuje lub ktoś mi podaruje klucz :) | |
Ja założyłem PayPala, i przelałem im te 35 zł.
Podobnie jak większość tu obecnych, liczyłem na "fart". Często byłem obecny na strem'ach, gdzie rozdawano klucze, a także brałem udział w konkursach na forum. Trzeba mieć jednak bardzo dużo szczęścia, aby otrzymać klucz. Mi nie było to dane... Moja teoria na temat darmowych kluczy jest taka, aby jak najmniej trafiło w ręce aktywnych użytkowników. Wiadomo, ktoś powie "to losuje komputer". Zgadza się, ale na samym początku rejestracji na forum, poprosiłem moich znajomych z TS'a, aby mi pomogli i tez się zarejestrowali, aby zwiększyć szansę na klucz. Zarejestrowało się 7 osób od 11 sierpnia, 0 efektów. To jest w ich interesie, aby jak najdłużej ciągnąć "beta testy" więc czy Open będzie niedługo ? To zależy, czy milion dolców jakie już zarobili im starczy :P Każdy chyba woli zarobić więcej, niż mniej :P Jeśli są jacyś gracze, którzy mogliby w prosty i normalny sposób, przedstawić i omówić kilka zagadnień z gry, to dajcie znać. (jeśli ktoś ma micro, to mamy kanał na TS3, więc można i pograć i pogadać) |
|
A ja mam pytanko, jest ktos kto wgl wylosowal klucz? i czy by mogl powiedziec jak to sie odbylo czyli czy to w pw czy jak?
|
|
Chyba nie ma takiej osoby która dostała klucz z maszyny losującej... to tak jak z grą w lotto, niby ktoś wygrywa ale czy ktos ich kiedykolwiek widział ? :P
btw także czekam na klucz do bety... | |
" Dobre :) Ja miałem założone dwa konta i czekałem. Na szczęście znalazł się dobry człowiek i mi podarował klucz. O drugim koncie juz dawno zapomniałem i chyba pół roku później się tam zalogowałem. Okazało się że wylosowali mnie to dałem je znajomemu. Czyli jednak losowanie to nie ściema ale tak jak mówię, pół roku czekania było. | |
Pół roku? damn. ;]
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/645055 =]
| |
W sumie nigdy o tym nie pomyślałem... może jest ktoś taki na forum kto posiada 2 konta lub więcej z "beta member" ?
A może ktoś z waszych znajomych posiada konto którego nie używa, znudziła się gra itp. Chętnie bym takie konto przygarnął, tylko na czas zanim wejdzie open beta, wtedy przesiadłbym się z powrotem na własne. |