Polish Community

MrVic stary ja się zarejestrowałem 30 maja i nadal nic :D
A do open bety z pewnością jeszcze długo ...
"
erdin12 wrote:

A na początku roku były głosy, że ruszy w maju... Może znowu sypną trochę kluczy dla przyjaciół to trzymajcie rękę na pulsie. Napewno zaraz je rozdamy.
"
Mirkus wrote:
"
erdin12 wrote:

A na początku roku były głosy, że ruszy w maju... Może znowu sypną trochę kluczy dla przyjaciół to trzymajcie rękę na pulsie. Napewno zaraz je rozdamy.

Jak na razie ja słyszałem że sierpień ale zrezygnowali z tej daty, obecnie mamy koniec września, pozostaje tylko czekać i mieć nadzieje że mnie wylosuje lub ktoś mi podaruje klucz :)
Ja założyłem PayPala, i przelałem im te 35 zł.

Podobnie jak większość tu obecnych, liczyłem na "fart". Często byłem obecny na strem'ach, gdzie rozdawano klucze, a także brałem udział w konkursach na forum.
Trzeba mieć jednak bardzo dużo szczęścia, aby otrzymać klucz. Mi nie było to dane...

Moja teoria na temat darmowych kluczy jest taka, aby jak najmniej trafiło w ręce aktywnych użytkowników. Wiadomo, ktoś powie "to losuje komputer". Zgadza się, ale na samym początku rejestracji na forum, poprosiłem moich znajomych z TS'a, aby mi pomogli i tez się zarejestrowali, aby zwiększyć szansę na klucz. Zarejestrowało się 7 osób od 11 sierpnia, 0 efektów.

To jest w ich interesie, aby jak najdłużej ciągnąć "beta testy" więc czy Open będzie niedługo ? To zależy, czy milion dolców jakie już zarobili im starczy :P Każdy chyba woli zarobić więcej, niż mniej :P

Jeśli są jacyś gracze, którzy mogliby w prosty i normalny sposób, przedstawić i omówić kilka zagadnień z gry, to dajcie znać. (jeśli ktoś ma micro, to mamy kanał na TS3, więc można i pograć i pogadać)
A ja mam pytanko, jest ktos kto wgl wylosowal klucz? i czy by mogl powiedziec jak to sie odbylo czyli czy to w pw czy jak?
Chyba nie ma takiej osoby która dostała klucz z maszyny losującej... to tak jak z grą w lotto, niby ktoś wygrywa ale czy ktos ich kiedykolwiek widział ? :P

btw także czekam na klucz do bety...
"
Wilku86 wrote:
Chyba nie ma takiej osoby która dostała klucz z maszyny losującej... to tak jak z grą w lotto, niby ktoś wygrywa ale czy ktos ich kiedykolwiek widział ? :P

Dobre :) Ja miałem założone dwa konta i czekałem. Na szczęście znalazł się dobry człowiek i mi podarował klucz. O drugim koncie juz dawno zapomniałem i chyba pół roku później się tam zalogowałem. Okazało się że wylosowali mnie to dałem je znajomemu. Czyli jednak losowanie to nie ściema ale tak jak mówię, pół roku czekania było.
Pół roku? damn. ;]
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/645055 =]
W sumie nigdy o tym nie pomyślałem... może jest ktoś taki na forum kto posiada 2 konta lub więcej z "beta member" ?
A może ktoś z waszych znajomych posiada konto którego nie używa, znudziła się gra itp.
Chętnie bym takie konto przygarnął, tylko na czas zanim wejdzie open beta, wtedy przesiadłbym się z powrotem na własne.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info