Polish Community

Nareszcie mnie wylosowało :)
Czas zabrać się za grę, do zobaczenia :D
witam
czy wiadomo kiedy będzie następny otwarty weekend albo kiedy gra będzie miała otwartą betę?
chciałbym pograć ale 10$ to dla mnie troszkę za dużo żeby wydać na coś czego jeszcze nie testowałem ;-)
@wulfgar_red
Hej, ma ktoś key? Strasznie chciałabym pograć, a nie lubię czekać :(
Sie ma,
Trochę mnie nie było w becie i widzę, że doszła tablica ogłoszeń. Na jakiej zasadzie to działa ? Dołączam się do jakiegoś ogłoszenia gdzie widzę kilku ludzi i co dalej. W jaki sposób z nimi mam zagrać ? I drugie pytanie odnośnie sprzedaży czy wymiany przedmiotów z graczami. Po kliknięciu na dolara przechodzę do panela sklepu ale nic tam nie ma. To jest w fazie tworzenia czy jak ?
Witam
Ma ktos moze luzny klucz do bety?
każdy by chciał klucz. ;P
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/645055 =]
"
Mirkus wrote:
Trochę mnie nie było w becie i widzę, że doszła tablica ogłoszeń. Na jakiej zasadzie to działa ? Dołączam się do jakiegoś ogłoszenia gdzie widzę kilku ludzi i co dalej. W jaki sposób z nimi mam zagrać ?

Aktualna treść "tablicy ogłoszeń" jest też zawsze dostępna w panelu znajomych (domyślnie przycisk S) w zakładce "Public parties". Po wybraniu tej zakładki widać wszystkie publiczne drużyny w danej trudności i danym akcie. Po kliknięciu na którąś z drużyn rozwija się lista jej członków wraz z takimi danymi jak ich klasa postaci, level czy lokacja, w której aktualnie każdy z nich się znajduje. Możesz dołączyć do dowolnej drużyny (jeśli nie jest kompletna, maksimum dla jednej drużyny to sześciu graczy) klikając na "Join". Przypomnę, że żeby pisać na czacie z całą drużyną należy zacząć od znaku % i dopiero potem treść wiadomości. W dowolnym momencie możesz porzucić drużynę klikając na "Leave", ale od tego momentu nie widzisz/nie możesz korzystać z portali otwartych przez drużynę. Na górze listy jest lider, czyli osoba, która utworzyła drużynę, a jeśli ją opuściła, liderem zostaje osoba, która dołączyła jako następna itd. Lider może wyrzucać innych członków drużyny (przycisk "Kick" przy nicku każdego członka drużyny).

Będąc w drużynie masz dostęp do tych samych instancji (wygenerowanych wersji danej lokacji), w których znajdują się inni jej członkowie. Jeśli drużyna przechodzi do innej lokacji, najpierw wchodzi jedna osoba, a reszta po niej i automatycznie zostają przeniesieni do tej samej instancji co ona. W razie kłopotów w zlokalizowaniu członków drużyny pomaga opcja Ctrl + klik lewym przyciskiem myszki na wejściu do lokacji albo na jej nazwie w liście lokacji przy Waypoincie i wybór tej instancji, przy której znajdują się nicki innych członków drużyny.

Można też utworzyć własną publiczną (ogólnodostępną) drużynę wybierając zakładkę "Create party" i wpisując nazwę (najlepiej lokację/cel utworzenia drużyny), a następnie klikając "Make public". W dowolnym momencie można to odwołać klikając na "Make private".

"
Mirkus wrote:
I drugie pytanie odnośnie sprzedaży czy wymiany przedmiotów z graczami. Po kliknięciu na dolara przechodzę do panela sklepu ale nic tam nie ma.

Nie, to nie tak, pod dolarem można znaleźć rzeczy zakupione w sklepiku na stronie gry (za określoną ilość punktów-"waluty") lub otrzymane z pakietami, jak na przykład zwierzątko kiwi, które można w tym okienku przyzwać lub odwołać.

Wymiana pomiędzy graczami nadal odbywa się na tej zasadzie, że łączycie się w drużynę, spotykacie w jednej lokacji i wyrzucacie przedmiot(y) transakcji na ziemię, a potem każdy zabiera przedmiot(y) kontrahenta.

Więcej o tym pisałem w moim poście na stronie 556.

Pozdrawiam :)
Last edited by misza2909 on Sep 21, 2012, 1:20:37 PM
Zauważyliście że w środku drzewka umiejętności jest siódma postać. Hybryda siły/zręczności/inteligencji. Zastanawiające.
Czesc, posiada ktos Klucz do bety? Bardzo bym chciala zagrac w tą gre..
Hej ma ktos z was jeszcze beta keye? Jesli tak wyslijcie na gg (7579134) bede wdzieczny ;d w zamian moge dac keye do innych produkcji

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info