Polish Community

ja się zgłoszę zostałem wylosowany 28 sierpnia 2012 11:25
konto mam od 26 lipca 2012 23:40ale i tak moje "szczęście"
że prawie 2 tyg od tego czasu neta nie miałem .losowanie działa tylko jest taka masa nieaktywnych graczy że trzeba mieć olbrzymiego farta żeby dostać zaproszenie:)
https://www.twitch.tv/sober667
Last edited by sober667 on Sep 25, 2012, 10:11:59 AM
To miałby ktoś takie konto na ktorym dawno nie byl? albo klucz, juz sam nie wiem. Mam ogromna ochote zagrac ;P
@up, jezeli masz taka ogromna ochote zagrac, to trzy dyszki to niewiele.
Wlasnie sie zastanawiam czy tak nie zrobic, na wyplate zamierzam kupic nowiutkiego laptopa z jakimis kosmicznymi (mam nadzieje) parametrami. Przy okazji bd w stanie zakupic paypala i doladowac poe ;p czy w takim razie dostane 2 kluczyki? 1 dla znajomego 1 dla siebie? Czy jak ;<
Zarejestrowany jestem od 30 maja 2012, dzisiaj mnie wylosowało :) Pozdrawiam i do zobaczenia w becie :)
1 klucz jest za dziesiątaka. 3 Klucze dopiero w droższych pakietach. Lub kup dwukrotnie po 10
Siema, wczoraj dowedziałem się o tej grze, od razu się zarejestrowałem ściągołem gre. TEraz czekam aż mnie wylosują, ewentualnie aż dostana od kogoś keya. Gdzie można sprawdzić kogo wylosowali, kiedy wyjdzie open beta?
"
Kubarut wrote:
Siema, wczoraj dowedziałem się o tej grze, od razu się zarejestrowałem ściągołem gre. TEraz czekam aż mnie wylosują, ewentualnie aż dostana od kogoś keya. Gdzie można sprawdzić kogo wylosowali, kiedy wyjdzie open beta?

Jak Cię wylosują to na swoim koncie będziesz miał podany klucz. A kiedy wyjdzie otwarta beta tego nie wiedzą nawet najstarsi górale ;)
kurde nie ma ktos zeby odkupic czy cos?:P
zamienie na konto D3:P
Ja bym kluczyk do bety kupił.Moge zaoferować pieniadze tak do 8$ albo oddam kilka gier.Trine2 , Trine i sporo innych do kupy.Razem koło 10 gier za klucz.Piszcie koczkodan43@gmail.com

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info