Polish Community
ja się zgłoszę zostałem wylosowany 28 sierpnia 2012 11:25
konto mam od 26 lipca 2012 23:40ale i tak moje "szczęście" że prawie 2 tyg od tego czasu neta nie miałem .losowanie działa tylko jest taka masa nieaktywnych graczy że trzeba mieć olbrzymiego farta żeby dostać zaproszenie:) https://www.twitch.tv/sober667 Last edited by sober667 on Sep 25, 2012, 10:11:59 AM
| |
To miałby ktoś takie konto na ktorym dawno nie byl? albo klucz, juz sam nie wiem. Mam ogromna ochote zagrac ;P
|
|
@up, jezeli masz taka ogromna ochote zagrac, to trzy dyszki to niewiele.
| |
Wlasnie sie zastanawiam czy tak nie zrobic, na wyplate zamierzam kupic nowiutkiego laptopa z jakimis kosmicznymi (mam nadzieje) parametrami. Przy okazji bd w stanie zakupic paypala i doladowac poe ;p czy w takim razie dostane 2 kluczyki? 1 dla znajomego 1 dla siebie? Czy jak ;<
|
|
Zarejestrowany jestem od 30 maja 2012, dzisiaj mnie wylosowało :) Pozdrawiam i do zobaczenia w becie :)
| |
1 klucz jest za dziesiątaka. 3 Klucze dopiero w droższych pakietach. Lub kup dwukrotnie po 10
| |
Siema, wczoraj dowedziałem się o tej grze, od razu się zarejestrowałem ściągołem gre. TEraz czekam aż mnie wylosują, ewentualnie aż dostana od kogoś keya. Gdzie można sprawdzić kogo wylosowali, kiedy wyjdzie open beta?
| |
" Jak Cię wylosują to na swoim koncie będziesz miał podany klucz. A kiedy wyjdzie otwarta beta tego nie wiedzą nawet najstarsi górale ;) | |
kurde nie ma ktos zeby odkupic czy cos?:P
zamienie na konto D3:P | |
Ja bym kluczyk do bety kupił.Moge zaoferować pieniadze tak do 8$ albo oddam kilka gier.Trine2 , Trine i sporo innych do kupy.Razem koło 10 gier za klucz.Piszcie koczkodan43@gmail.com
|