Polish Community

I feel left out. I wish I knew what they were saying. :(
BETA Member since August 11, 2011 11:02
"
pralnik wrote:
Jak ruszy gra to proponuję założyć gildię +30 lat , od razu się piszę i namawiam innych ramoli do wstąpienia :)
W ogóle jak patrze an statystyki wyświetleń filmików dot. PoE w serwisie youtube to przoduje zakres wieku 25-34
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Może dlatego , że to są ludzie wychowani na diabełku 1 ? Tylko zastanawiam się jaki byłby sposób weryfikacji wieku ? Proszę o pomysły !
Gildia +30 lat to ciekawy pomysl :) ale ja tyle nie mam lat a tez wychowalem sie na Diablo 1 :)
Mnie też jeszcze brakuje. Niewiele, ale brakuje.

To może gildia 25-35?
ingame: FeelLuckyPunk standard
They're probably talking about farm life.
Na każdym forum jest flame między "dorosłymi", a "dziećmi" i to już chyba się nie zmieni. Pozostaje jedynie się do tego przyzwyczaić. No nic, mimo wczesnej daty rejestracji nie udało mi się jeszcze uzyskać klucza. Gratulacje dla tych, którzy mieli więcej szczęścia.
Dziwne, bo też wychowałem się na Diablo pomijając fakt, że mam 19 lat.
Uwaga...
Tak sobie czytam ten nasz kacik... izaskakuje mnie jedno..to ze jest stosunkowo malo bluzgow wyzwisk,jezdzenia po innych.
...
Gram juz troszke w rozne dziwne ..gry i to Mile ze mozemy siedziec razem i nie probowac sobie urwac lba..bo te jest rudy tamten lysay albo zupa byla za slona:P:))

Co do jezyka powiem jedno jeszcze jak chca nam dac taka mozliwosc zrobienia naszego pod forum jasne czemu nie WoT polacy sa jedna z 5 grup -nacji ktore maja wlasne pod forum ..zreszta jedno z bardziej aktywnych.
Powodzenia w losowaniu i do zobaczenia w grze:) ide upolowac obiad.
-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????
-Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!!

Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy..
aaa i jeszcze jedna uwaga ,pomysl ja sadzicie co zrobili by Devsi jakbysmy sie zorganizowali i powiedzieli im ze mozemy -oczywiscie jesli by byli chetni- pomoc im i np .zrobic spolszczenie:P:)) nie mowie o dzwiekach ale.napewno bedzie sporo textu w grze w roznych opowiesciach legendach jak powstala jakas bron itp roznych dupereleach...
-Edeeek!!!!!
--Coooo!!!
-Daj klucz!!!
-- Francuski????
-Nieee Do PoE!!!!! Jełopie!!

Nie trzeba juz mam;) to lec po flaszke bo mie suszy..

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info