Polish Community

LOL

Jesteście okrutni, ale co racja to racja :P
ingame: FeelLuckyPunk standard
heheh brawo za najcelniejszy komentarz opisujący tego człowieka ;p. "fpadlem w ploto i niemoglem sie luszyc i zabil mnie sombie i nie lubie tej glupiej gry i nie bede gral" hahahahha :D
I want to live... I want to survive... I want a Beta Key ;D...
tak sobie czytam wasze komentarze i stwierdzam że mądrego tu nikogo nie ma sami pewnie żebrzecie o klucz i macie po parę kont a śmiejecie się z kogoś że tak żebrał o konto żal wam dupę ściska że on się dostał a wy nie i tyle taka jest prawda i się przyznajcie to tego
zaraz pewnie mi pojedziecie :P co ?
dlaczego oceniasz innych? Najpierw oceń sam siebie. To świadczy tylko o Tobie, że patrzysz innym na ręce i sam sobie teraz odpowiedz na to pytanie.
I want to live... I want to survive... I want a Beta Key ;D...
to ty też przestań oceniać i się śmiać z kogoś bo żebrał o konto jak dzieci się zachowujecie
My dzieci, czarny78 dorosły patrzący, surowy. Heh. Przejrzał nas na wylot.
Na forum przecież pełno nicków typu ugm0001, ugm1, u_g_m czy ugm78 błagających o klucz, ale to nie ja! Przysięgam!

Ludzie, odrobina luzu.

Żebranie o klucze jest żałosne, niepotrzebne, to spam. I naprawdę lepiej się z tego pośmiać niż robić z tego powodu wojnę. Gratuluję tym, co się dostali, hf.
ingame: FeelLuckyPunk standard
chętnie się połączę ale nie mam beta key :(
po pierwsze nie żebrałem o klucz tylko cały czas marudziłem po drugie gra się bardzo fajnie :)
Jak ruszy gra to proponuję założyć gildię +30 lat , od razu się piszę i namawiam innych ramoli do wstąpienia :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info