Polish Community

Może taki test można wykonać poprzez zadanie kilka pytań hmm... z wiedzy teoretycznej której "dziecko" nie nabierze poprzez szkołę ;p
I want to live... I want to survive... I want a Beta Key ;D...
Last edited by cinek0000 on Aug 29, 2011, 5:30:19 PM
"
Luqe wrote:
Widzę, że i polski Corner jest. Mam tylko jedną rzecz do powiedzenia. Każdy szanujący się Polak, który założy jakąś polską gildię w PoE niech zrobi jakiś test na inteligencję zanim zacznie przyjmować swoich rodaków.

"
cinek0000 wrote:
Może taki test można wykonać poprzez zadanie kilka pytań hmm... z wiedzy teoretycznej której "dziecko" nie nabierze poprzez szkołę ;p

30+ nie wymaga testow to sie ma albo nie :)
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Last edited by athcore on Aug 29, 2011, 6:19:18 PM
może być ;). Ale w sumie chodzi nam tylko o dojrzałość w grze i prawdziwe zrozumienie jak i o szanowanie siebie nawzajem. Jeżeli była by taka gildia to naprawdę z wielką ale to z wielką chęcią grał bym do upadłego w tą grę z takim towarzystwem oczywiście. ;)
I want to live... I want to survive... I want a Beta Key ;D...
Czytałem poprzednie posty i w sumie nie wiem czy mam to traktować jak żart czy cokolwiek innego. W tym momencie dyskryminujecie młodszych osobników np. tych w wieku 20 lat czy nawet 17-18. A sądze, że takie osoby są już na tyle dorosłe, by mieć szacunek do innych. :)
Last edited by suppagame on Aug 30, 2011, 2:30:43 AM
mam pytanie ta gra ma 3 akty tak ? czyli jak się je przejdzie wszystkie co sie dzieje zaczyna się od nowa grę czy co kto mi odpowie ?????????
Ja sam mam 18 lat i nikt na mnie jeszcze w gildiach nie narzekał. Tak więc przedział wiekowy 30+ jest bezsensowny. Zresztą niech każdy robi jak uważa, pewnie niejedna polska gildia powstanie. Ważne jest aby szefostwo nie puszczało mimo oczu wulgaryzmów, obrażania się itd. Takie rzeczy niesamowicie psują nastrój w gildii i jej zgranie. Jest wiele czynników pozwalających na stwierdzenie czy gracz jest na poziomie. Wystarczy popatrzeć na stylistykę języka jaką się prezentuje, na ortografię oraz na zachowanie ogólne. Jeżeli ktoś piszę "A dasz mi jakąś broń? pliska." - to już możemy się spodziewać, że za którąś odmową wyskoczy na nas z najlepszymi wulgaryzmami z jakimi się do tej pory spotkał. Spotkałem się kilka razy z osobami, które były małoletnie, ale klasę potrafiły sobą prezentować. Po prostu najważniejsze jest pierwsze wrażenie, a jeśli to nic nie da to od razu wykop z gildii bez zastanowienia.
Last edited by Luqe on Aug 30, 2011, 3:07:03 AM
Dołączam się do polskiego kącika.. :)
PATH OF EXILE|ELIXE FO HTAP
ja to normalnie już opadam z sił, czekam na ten klucz do bety i jestem już taki wkur***** że to bajka.Dają jakimś frajerom co mają konto od zaraz założone lub jak wybłagają na śmierć twórców PoE. Żenada co do rozdawania tych kluczy.
trutex112 --- masz racje... klucze otrzymuja osoby ktore nawet na te klucze nie czekaja...
@Luqe:

Dobrze prawisz, wiek gra rolę ale tylko od strony statystycznej. Taka gildia 30+ nie miała dyskryminować młodych a zrzeszać "ramoli", ludzi z pracą, rodziną, w innej sytuacji życiowej, z innymi problemami. Oczywiście jeśli powstanie polska gildia nie-masowa (bez zachowań, o których piszesz), jestem gotów dołączyć bez względu czy będą w niej ludzie 16- czy 36-letni (a pewnie będą tacy i tacy).
ingame: FeelLuckyPunk standard

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info