Polish Community

No ja 2 dni temu się dowiedziałem o tej grze ;)
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
No to mamy patch 0.9.8. Muszę przyznać, że troche mnie zawiodły wprowadzone w nim zmiany. Widać w nim akcję kopiowania Keystone Passives do Support Gems. Obok wcześniejszego Blood Magic, dostaliśmy wersje Iron Grip i Point Blank. Nie dostaliśmy natomiast "trapify" i "totemify" Gems.

Cieszy natomiast wprowadzenie Friends Panel.
Last edited by Skelecross on Mar 29, 2012, 7:24:38 AM
Wybrałem już klasę postaci i bedzie to Dualist z dwiema broniami. Ale w przyszłości tez planuję założyć postać Witch, gdyż lubię epicko wyglądające czary.

Szkoda natomiast, iż nie ma swego rodzaju Battle Mage'a, który łączy w sobie oba style walki i wykorzystuje ich potencjał.
Last edited by miciek on Mar 29, 2012, 8:03:51 AM
"
miciek wrote:
(...) Szkoda natomiast, iż nie ma swego rodzaju Battle Mage'a, który łączy w sobie oba style walki i wykorzystuje ich potencjał.

Możesz zrobić Templar'a ze skill'em fizycznym na LPM i ze spell'em pod PPM. Do spell'a podłączysz support gem'a Iron Will, żeby był wzmacniany przez twoje STR.
Last edited by Skelecross on Mar 29, 2012, 8:28:48 AM
Gra fajna ale szybko się nudzi
Cholercie, nie załapałem się na giveaway. Czekam na stress test, bo już straciłem nadzieję, że kiedykolwiek mnie wylosują.
Jakieś porady odnośnie dodawania passive skills na dualista chodzącego z dwoma brońmi?

"
Domin22 wrote:

Komu się nudzi? A grałeś w nią? Co prawda jeszcze długo nie gram ale póki co wątpię czy w ciągu najbliższego tygodnia/miesiąca istniała by wątpliwość na temat grania w tą grę.
Last edited by miciek on Mar 29, 2012, 10:59:48 AM
"
miciek wrote:
Jakieś porady odnośnie dodawania passive skills na dualista chodzącego z dwoma brońmi?

"
Domin22 wrote:

Komu się nudzi? A grałeś w nią? Co prawda jeszcze długo nie gram ale póki co wątpię czy w ciągu najbliższego tygodnia/miesiąca istniała by wątpliwość na temat grania w tą grę.

Niezależnie od wybranej przez Ciebie postaci, na początku szukaj głównie potrzebnych Ci keystones i defensywnych nodes (armour, evasion, life). Wg. mnie każdy melee oriented Duelist musi pójść w Iron Reflexes. Grając na dwie łapy, nie powinieneś mieć więcej niż jednego potwornie manożernego aktywnego skilla, więc moim zdaniem zamiast iść po keystone Blood Magic, lepiej zainwestować w support gem tego typu i cieszyć się bezproblemowym korzystaniem z jakiejś % aury. W związku z tym radziłbym zainwestować w trzy Mana Regeneration nodes po prawej i z dwa Mana nodes. Po wzięciu Iron Reflexes możesz sobie pójść na dół po Armour Master'a i Unwavering Stance. Obowiązkowe wydają się być też Life Regeneration nodes. Idź też do góry po serię Dual Wield nodes, a potem zgarnij dolną drogę zaczynającą się od startowego Accuracy node, zahaczając przy tym m.in. o Dervish, Berserking i Mana Flows.
Last edited by Skelecross on Mar 29, 2012, 11:52:57 AM
Nie wiem, czy jeszcze działa, ale warto spróbować - znalazłem na forum:

CW8MZ-96SLS-ZZZTC-YD2SA
Moze ktos ma Dota 2 a nie gra chętnie zamienie za konto do PoE pm prv

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info