Polish Community
No ja 2 dni temu się dowiedziałem o tej grze ;)
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
| |
No to mamy patch 0.9.8. Muszę przyznać, że troche mnie zawiodły wprowadzone w nim zmiany. Widać w nim akcję kopiowania Keystone Passives do Support Gems. Obok wcześniejszego Blood Magic, dostaliśmy wersje Iron Grip i Point Blank. Nie dostaliśmy natomiast "trapify" i "totemify" Gems.
Cieszy natomiast wprowadzenie Friends Panel. Last edited by Skelecross on Mar 29, 2012, 7:24:38 AM
|
|
Wybrałem już klasę postaci i bedzie to Dualist z dwiema broniami. Ale w przyszłości tez planuję założyć postać Witch, gdyż lubię epicko wyglądające czary.
Szkoda natomiast, iż nie ma swego rodzaju Battle Mage'a, który łączy w sobie oba style walki i wykorzystuje ich potencjał. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek on Mar 29, 2012, 8:03:51 AM
| |
" Możesz zrobić Templar'a ze skill'em fizycznym na LPM i ze spell'em pod PPM. Do spell'a podłączysz support gem'a Iron Will, żeby był wzmacniany przez twoje STR. Last edited by Skelecross on Mar 29, 2012, 8:28:48 AM
|
|
Gra fajna ale szybko się nudzi
| |
Cholercie, nie załapałem się na giveaway. Czekam na stress test, bo już straciłem nadzieję, że kiedykolwiek mnie wylosują.
| |
Jakieś porady odnośnie dodawania passive skills na dualista chodzącego z dwoma brońmi?
" Komu się nudzi? A grałeś w nią? Co prawda jeszcze długo nie gram ale póki co wątpię czy w ciągu najbliższego tygodnia/miesiąca istniała by wątpliwość na temat grania w tą grę. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek on Mar 29, 2012, 10:59:48 AM
| |
" Niezależnie od wybranej przez Ciebie postaci, na początku szukaj głównie potrzebnych Ci keystones i defensywnych nodes (armour, evasion, life). Wg. mnie każdy melee oriented Duelist musi pójść w Iron Reflexes. Grając na dwie łapy, nie powinieneś mieć więcej niż jednego potwornie manożernego aktywnego skilla, więc moim zdaniem zamiast iść po keystone Blood Magic, lepiej zainwestować w support gem tego typu i cieszyć się bezproblemowym korzystaniem z jakiejś % aury. W związku z tym radziłbym zainwestować w trzy Mana Regeneration nodes po prawej i z dwa Mana nodes. Po wzięciu Iron Reflexes możesz sobie pójść na dół po Armour Master'a i Unwavering Stance. Obowiązkowe wydają się być też Life Regeneration nodes. Idź też do góry po serię Dual Wield nodes, a potem zgarnij dolną drogę zaczynającą się od startowego Accuracy node, zahaczając przy tym m.in. o Dervish, Berserking i Mana Flows. Last edited by Skelecross on Mar 29, 2012, 11:52:57 AM
|
|
Nie wiem, czy jeszcze działa, ale warto spróbować - znalazłem na forum:
CW8MZ-96SLS-ZZZTC-YD2SA | |
Moze ktos ma Dota 2 a nie gra chętnie zamienie za konto do PoE pm prv
|