Polish Community
Kurde pasowało by spolszczenie...;P Ogólnie gra wymiata, klimat mroczny, fizyka gry super, jest jak narazie 8lvl ale jakoś idzie, polecam jak najbardziej
| |
" Nie dostajesz keya, zmienia się status konta na Beta Member, i możesz ściągać grę. | |
" Baaaaaardzo chetnie sie zamienie, napisz do mnie na PW. Last edited by StavoR on Feb 4, 2012, 6:41:29 PM
| |
heh... ja tez się wczoraj dostałem. Wziąłem udział w konkursie (albo inaczej napisałem na pw) w temacie kto pierwszy ten lepszy :)
polegał na tym ze osoba która napisze pierwsza po prostu dostaje keya... wbrew pozorom dużo tu tego. Last edited by Bzilon on Feb 4, 2012, 7:01:16 PM
| |
Witam.
Wiem,że cierpliwość to cnota i wiele osób czeka na klucz i jeśli będzie trzeba to też poczekam...jedynie o co prosiłbym to o jakieś namiary na konkursy(jeśli takowe są) gdzie rozdają klucze,lub ewentualnie znajdzie się jakiś dobry samarytanin który ma na zbyciu kluczyk...pozdro. | |
czy ktoś może wie czy istnieją quiver z właściwością item rarity ???
| |
" Raczej tak. |
|
kurka, tyle czasu czekam a key mi sie nie trafil:/
ktos wie kiedy open beta? truth is like butt- everyone have one
| |
" OP luty/marzec a co do klucza to próbuj tutaj, ale w innym temacie duża szansa, że dostaniesz ja napisałem gdzieś tam i na drugi dzień dostałem, a jak ci się nie poszczęści to ja ci oddam jak dostane, bo czekam na jeden. Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Feb 5, 2012, 11:05:52 AM
|
|
Prędzej zrobią otwartą betę, niż dostaniemy keye :D
Mam tylko nadzieję, że warto czekać na tą grę. Last edited by K4milk on Feb 5, 2012, 2:04:33 PM
|