Polish Community

Już jesteś w losowaniu. Każdy kto ma konto ma szansę na kod.
Prikoo17 ---> Napisałem Ci na PM
Mógłby się ktoś zlitować i podrzucić jakiegoś keya do gry ?
Dopiero co się zarejestrowałeś, i chcesz klucz? Niektórzy już dwa lata czekają i nic.
Każdy może wysłać klucz do przyjaciela? jeśli tak, możemy zrobić taki polski łańcuszek... potrzeba tylko kogoś kto go zapoczątkuje i wierzyć że nikt nie oszuka rodaków.
No dokladnie popieram kolege wyzej, chcialbym wykonac tylko wersje probna i przekazac lancuszek dalej, dam cd-key do d2 nawet pod zastaw.
Keye dla friendów też są losowanie. Taki łańcuszek nie wyjdzie :(
Ale poPACZcie ilu nas tutaj jest. No bez przesady ludzie, ktoś na pewno dostał friend invite.

Swoją drogą, ja jestem cierpliwym człowiekiem, ale ileż można czekać na D3, Torchlighta II i PoE. Ileż można grać na przemian w Diablo II, Torchlighta i Titan Quest...

Ten gatunek gier na prawdę mnie kręci, na równi z (prawdziwymi) symulatorami lotu, których - no nie oszukujmy się - jest jak na lekarstwo. I każdy tytuł, który pojawi się na horyzoncie sprawia, że czuję mrowienie. Tak - tam też ;)
Last edited by Avipunk on Feb 3, 2012, 9:02:30 PM
W ten weekend ma się pojawić następny patch. Ciekawe czy dodadzą też Akt III i zoomowanie.
Ja dostałem kluczyk dzięki uprzejmości Mata a po 8 dniach grania dostałem friend invite, który przekazałem Matowi. On udostępnił go zapewne komuś innemu- łańcuszek pewnie już istnieje tylko nikt go w terminologię nie ubrał :p

Gra ma wielki potencjał a patent z brakiem golda i handlowaniem za pomocą gemów jest rewelacyjny. Ilość umiejętności jak i indywidualna customizacja postaci pod styl grającego jest ogromna, może nawet za duża dla ludzi długo myślących nad wydaniem każdego punku przy level upie :D Od strony graficznej jak i dźwiękowej jest bardzo przyzwoicie. Nie wiem jak Wy ale ja już na D3 nie czekam- zagram pewnie ale już takiego ciśnienia na premierę nie mam jak przed zapoznaniem się z PoE.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info