Polish Community
Wie ktoś może jak w tej grze naprawiać zbroję?
| |
Co do gry, to widać, że jest bardzo starannie wykonana i oprócz kilku niedociągnięć gra jest bardzo dobra.
Jak lubisz mroczne klimaty i dobre hack'n'slash'e, to gra jest stworzona dla ciebie. | |
" to masz u mnie flaszke tak na start a co do gry- jesli nie bedzie problemow z iloscia zadan i zroznicuja przedmioty (na razie malo urozmaicony wyglad, to tylko) to gra bedzie miazdzyc. ostatnio odkrylem ze czekam na nia bardziej niz na diablo3 (a i system jakis ciekawszy) tylko prosze mnie nie krzyzowac za bluznierstwa truth is like butt- everyone have one
| |
Czy wam tez na mapie dark forest spadaja fpsy ?
|
|
Ale bomba pomysł z tym kącikiem. Dobra sprawa krajowa integracja :D Grą interesuję się od dawna. Na początku miałem straszne ciśnienie ale rzeczywistość była brutalniejsza. Jeżeli ktoś ma jakiś wolny klucz to chętnie przytulę. Nie mam możliwości wam zapłacić, jednak podeśle coś "od siebie". W każdym razie emocje już dawno opadły i pogodziłem się z czekaniem na open bete. Chyba, że jest ktoś kto skróciłby moje oczekiwania?:D
| |
Kto pierwszy napisze pod moim postem dostanie keya ;) powodzenia
|
|
pierwszy :P
| |
aaaaaaaaaaa znowu się spóźniłem!!!:(
Last edited by hakasu86 on Feb 6, 2012, 7:09:34 AM
| |
| |
" Tak trochę przycina szczególnie przy krawędziach mapy. Efekt ten występuje później jeszcze w 2-3 lokacjach. Ale to typowe bolączki bety i nie ma co się przejmować. |