Polish Community

Wie ktoś może jak w tej grze naprawiać zbroję?
Co do gry, to widać, że jest bardzo starannie wykonana i oprócz kilku niedociągnięć gra jest bardzo dobra.

Jak lubisz mroczne klimaty i dobre hack'n'slash'e, to gra jest stworzona dla ciebie.
"
Mat wrote:
"
Natanael wrote:
kurka, tyle czasu czekam a key mi sie nie trafil:/

ktos wie kiedy open beta?

OP luty/marzec a co do klucza to próbuj tutaj, ale w innym temacie duża szansa, że dostaniesz ja napisałem gdzieś tam i na drugi dzień dostałem, a jak ci się nie poszczęści to ja ci oddam jak dostane, bo czekam na jeden.

to masz u mnie flaszke tak na start

a co do gry- jesli nie bedzie problemow z iloscia zadan i zroznicuja przedmioty (na razie malo urozmaicony wyglad, to tylko) to gra bedzie miazdzyc. ostatnio odkrylem ze czekam na nia bardziej niz na diablo3 (a i system jakis ciekawszy)

tylko prosze mnie nie krzyzowac za bluznierstwa
truth is like butt- everyone have one
Czy wam tez na mapie dark forest spadaja fpsy ?
Ale bomba pomysł z tym kącikiem. Dobra sprawa krajowa integracja :D Grą interesuję się od dawna. Na początku miałem straszne ciśnienie ale rzeczywistość była brutalniejsza. Jeżeli ktoś ma jakiś wolny klucz to chętnie przytulę. Nie mam możliwości wam zapłacić, jednak podeśle coś "od siebie". W każdym razie emocje już dawno opadły i pogodziłem się z czekaniem na open bete. Chyba, że jest ktoś kto skróciłby moje oczekiwania?:D
Kto pierwszy napisze pod moim postem dostanie keya ;) powodzenia
pierwszy :P
aaaaaaaaaaa znowu się spóźniłem!!!:(
Last edited by hakasu86 on Feb 6, 2012, 7:09:34 AM
"
Zevril wrote:
pierwszy :P

Key poszedł na PM..
Milej gry życzę powodzenia :)
"
MokreGacie wrote:
Czy wam tez na mapie dark forest spadaja fpsy ?

Tak trochę przycina szczególnie przy krawędziach mapy. Efekt ten występuje później jeszcze w 2-3 lokacjach. Ale to typowe bolączki bety i nie ma co się przejmować.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info